Kutyák esetében ezt meg lehet csinálni?
A kérdésem elméleti! De kíváncsi vagyok!
Szóval akik emeletes házban tartanak kutyát, lehetséges az, hogy a kutya számára kialakítani az erkélyen egy "füves" kis részt, mondjuk olyan 1 négyzetméterest, és megtanítani rá, hogy végszükség esetén oda végezze a dolgát? Elméletileg lehetséges ez? (Bocs, ha hülye a kérdés, mindig kertesházban tartottunk csak kutyát)
Igen. Bár elég undorító.
Ilyen gyephez hasonlító szőnyeget is lehet kapni, kifejezetten kutyáknak árulják.
"És lecsorog a cucc az alatta lakóhoz? Bravó, kiváló ötlet."
Miért kellene, hogy lecsorogjon? Nyilván lehet tenni alá valamit, hogy ne csorogjon le. (amúgy nem rossz ötlet, egy igazi boszorkány lakik alattunk, megérdemelné :D)
"em hisuem, hohy az napi 3-szor 5 perc séta annyira megártana a kutyával lent."
Napi 3*5 perc séta???? Egy emeletesházban élő kutya számára???? Őszintén remélem, hogy nincs kutyád :(
Most vittem le a kutyam. Egy jeloles fel liter pisi. Sokat jelol. Fiu. Szoval Niagara :D Fel orat setaltam vele bulibutan.
Nala csatorna elvezetes kellene az erkelyen pisiles miatt.
De akkor se pisilne ki magat fennt.
Az a kutya,aki tiszteli a gazdajat,nem pisil a lakasban. Attol megbomlana a falkasorrend. Nem tudna,hol a helye a falkaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!