Miért nem lehet egy kutyát törzskönyv szám alapján megtalálni?
Találtam egy törzskönyv azonosítót vagy hasonlót, oda beírtam a törzskönyv számot, majd kiírta, hogy nulla találat.
Simán beírtam a kutya törzskönyvi nevét az általános keresőbe, de egy másik kutyát adott ki (más volt a születési dátum, és tökre nem hasonlított az enyémhez).
A törzskönyv szám szerepel a törzskönyvön, az oltási könyvben és az állat útlevélben.
A kutya törzskönyvi neve: DINA VON ROTT-KŐNIG. 2010-es születésű, de tök más dátumot ad ki, ha a keresőbe beírom.
Ezt találtam:
34. ESTELLA VOM HAUSE SOMMER Jó/G
Születési idő: 2009.06.05.
Apa: Astor vom Junipera
Anya: Dina von Rott - König
Tenyésztő: Oszlánszki Edina és Nyári Péter
Tulajdonos: Zsebe Andrásné
Lakcím: 8444.Szentgál, Óvoda utca 14.
Ezek alapján az említett kutya 2009-ben ellett, holott utána 1 évvel született.
Akár magánban is megírhatod, honnan vetted a kutyát?
Szerintem a MÁRK klubot kellene megkeresned.
Kutyád kölyke elméletileg. De a te kutyád meg elvileg akkor meg sem született még.
Ez nagyon durva. Eddig ezt senki sem ellenőrizte? Tenyésztőkkel nem tudod felvenni a kapcsolatot, hogy ezt mivel magyarázza?
Szerintem is hamisítványt kaptál. Szerintem a kérdező címét illet volna kitörölni, vagy ha nem az övé, másét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!