Whalala_Yo kérdése:
Megvakult a kutyám, segítséget tudnátok nyújtani ez ügyben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A napokban gyulladást észleltem a kutyámnál aki egy 7 éves törpe sicu. Kötőhártya-gyulladásra jutottam az internet által, így követtem az utasításait. Kezeltem a szemét, tisztítottam. Viszont rá pár napra váladékot észleltem a nemiszervéből (kan kutyáról beszélek) ami sűrűs állagban lát napvilágot. A vizelete sötét sárgás és szag alapján elég pusztító. A mai nap már látni se látott. Nem mer mozdulni sem. Hangok alapján lépked párat, de nem igazán bátorodik fel. Van még esély hogy visszanyerje a látását? Valami komoly betegségbe botlottunk? Esetleg ha ki tudna lábalni belőle, látás nélkül, mivel tudnám felbátorítani hogy ilyen formában is élvezze az életet? Eszmeileg rengeteget jelent nekem, őő a legjobb barátom. Köszönöm a válaszokat előre is!2020. júl. 4. 15:46
11/15 anonim válasza:
Mármint az àllatvèdő ismerősömnek is.
12/15 anonim válasza:
Te jó ég! Vidd már el orvoshoz! Nem is értem miért nem oda mentél már a legelején is!
13/15 Puffinlekvár válasza:
Remélem,meggyógyul a kutyus és elvitted orvoshoz.
14/15 anonim válasza:
KONYORGOM..!!!!!! MIERT NEM VISZED EL ORVOSHOZ????
Egy megfazasnal aztmondom hogy rendben van, hogy vársz egy pár napot hatha elmúlik, vagy itt kérdezed mit tegyél. DE ha megvakul a kutya. Te mit tennél ha megvakulnal? Tedd azt vele is......
15/15 Puffinlekvár válasza:
Hú, de le lett pontozva a tizennégyes hozzászólás... A látás nem játék,ha szereted, elviszed.
Nekem a tengeri malackámnak valami por ment a szemébe és bekékült, csak este vettem észre, másnapra megjavult,szörnyen éreztem magam,másnapra megjavult,különben vittem volna. :) Ne vegyük félvállról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!