Mennyi esélye van a nyerésre?
Egyéves amstaffal vasárnap megyünk hajdúdorogra a kutyakiállitásra. ágatlan fülű, 25 kg körüli szuka.
Mennyi esélye van vágatlan füllel?
Ilyet a vesztesek szoktak mondani.
De mindegy, csak meg akartam nyugtatni a kérdezőt, hogy nem kell véresen komolyan venni, lesz ott mindenféle kuty, még nála is tájékozatlanabb gazdikkal. Egy jó játék lesz, nem fog senki a címekre hajtani.
A nyertesek mindenhol és minden fajtában, az a két három csókos, vagy aki a fajta egyik bírójától vette a kutyát.
De erre hamar ráfog jönni a kérdező!
Ha pedig nem akar nyerni, csak egy kutyákkal együtt töltött napot akar eltölteni, arra jó!
Tényleg ne szenvedj már ennyit! El akarja vinni valami helyi játékra, ahol nyerhet a kutya egy sípolós játékot vagy egy labdát. Most erről van szó.
Elhiszem, hogy megkeseredett vagy, van ilyen. Majd ha hosszú évek óta jársz kiállításra, egyre jobb kutyáid lesznek, másképp fogod látni a dolgokat. Olyan kutyát kell kiállításra vinni, akire nem lehet ráverni.
A kérdező meg hagy szórakozzon, ne vedd el az örömét.
Tévedés. Eleinte én is azt hittem, hogy totál esélytelen vagyok bármire. De ahogy telnek az évek, egyre jobb kutyáim vannak egyre szebb eredményekkel. És ez így van rendben.
Továbbra is azt mondom, hogy senki kedvét nem kell előre elvenni. 10 évvel ezelőtt én sem gondoltam volna, hogy egyszer az lesz a gondom, hogy leszakad a polc a serlegek alatt, ahogy a múlt héten történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!