Bolhás a kutya?
Figyelt kérdés
A kiskutyám pár napja van nálam, 8 hetes múlt.
Ma voltunk dokinál, minden rendben van, de találtak bolhaürüléket a bundájában. Én átnéztem őt mikor hazahoztam, de nem találtam bolhát és most sem.
Kapott cseppeket és féreghajtót.
Habár mindennap fertőtlenítek ecettel és szódabikarbónával mégis félek, hogy tele leszünk bolhákkal.
2020. júl. 1. 14:50
1/4 anonim válasza:
Nincs kizárva... Az ecet meg a szódabikarbóna nem fertőtlenít.
2/4 anonim válasza:
Ha a doki tényleg bolha ürüléket talált, akkor több mint valószínű, hogy bolhás. A dokitól kapott "cseppek" valószínűleg bolhairtók is. Ha már rá van csepegtetve, kevés az esélye, hogy (már) bárki is elkapja tőle. Ha eddig nem lettetek bolhásak, emiatt nem is lesztek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Igazságszerint csípése nem nagyon észleltem magunkon, remélem ennyivel megúsztuk.
2020. júl. 1. 17:30
4/4 anonim válasza:
Honnan van a kutya, hogy bolhásan hoztátok el? Egyetlen normális helyről nem adnak ki fertőzött kutyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!