Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Shar pei kutyusnak segitenétek...

Shar pei kutyusnak segitenétek gazdát keresni?

Figyelt kérdés
Szeretnék rendes gazdát keresni,a környékünkön kóborló shar pei kutyusnak.Fajtiszta lány kutyus.Elvileg van gazdája(kisebbségi),de egyáltalán nem foglalkoznak a kutyával,állandóan a utcán csatangol.Ha valaki esetleg tudna segíteni gazdát találni,nagyon hálás lennék.
2010. aug. 1. 22:35
 1/8 anonim válasza:

merre laksz? :O

a kutya nagy már?

2010. aug. 1. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál hogy mi lenne ha sikerülne elpasszolni a kutyát, és utána megjelenne a gazdija? Mit mondanál neki? Nekünk is volt régen egy kutyánk (már szegény elpusztult), és mindig kiszökött. Ment csajozni. És bármit csináltunk a kerítéssel, mindig sikerült átugrania. Szóval lehet foglalkoznak ők vele. Csak a kutya mindig elszökik. És nem lehet csak így más kutyáját elajándékozni. (Persze én nem látom át a helyzetet, bár szerintem te se tudhatod pontosan mi is folyik a családdal + a kutyával. Azért gondold át. Szerintem előbb beszélj velük, és ha tényleg nem érdekli őket a kutya, akkor marad a másik gazdi.)
2010. aug. 1. 22:54
 3/8 anonim válasza:
csak azért kérdezem mert minden álmom egy olyan kutya*.*
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen felnőtt kutya már.Amúgy Pest mellett lakom,bár nem hiszem hogy a "gazdái" olvasnák,de azért nem szívesen írom így ki,mert azért a környékünkön ismerhetik őket... :)
 5/8 anonim válasza:

köszi hogy írtál:)

hát kár hogy pest környékén laksz..:S

meg az is kár h már nagy a kutya..:S

2010. aug. 1. 22:59
 6/8 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak

Nem vagyok egy rossz ember,imádom az állatokat... és nagyon sajnálom már ezt a kutyát,hogy állandóan az utcán kóborol.Nem az életcélom,hogy kutyát "lopjak"(bár ezt igazán nem lehet annak nevezni,mert az utcán fognám meg),de szeretnék neki ha lehet egy jobb gazdit találni.Nem úgy szökik ki a kutya,hogy a kerítésen valahol,hanem eleve nyitva van náluk állandóan a kapu és nem is foglalkoznak vele ki megy ki,ki megy be... Szomszédaink már sintért akartak/akarnak hívni,így ezért is szeretnék neki gazdát találni.

2010. aug. 1. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

ez a shar-pei mentés elérhetősége.

ha nem tudnalk segíteni,akkor csak azután keress gazdát neki,hogy ivartalaníttattad,mert elviheti szaporító,vagy később lehozhatnak tőle almot.Ezt pedig nem szabad engedni.

2010. aug. 1. 23:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,megpróbálom hátha ők tudnak segíteni.
2010. aug. 1. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!