Szeretnék rendes gazdát keresni,a környékünkön kóborló shar pei kutyusnak.Fajtiszta lány kutyus.Elvileg van gazdája(kisebbségi),de egyáltalán nem foglalkoznak a kutyával,állandóan a utcán csatangol.Ha valaki esetleg tudna segíteni gazdát találni,nagyon hálás lennék.
2010. aug. 1. 22:35
1/8 anonim válasza:
merre laksz? :O
a kutya nagy már?
2010. aug. 1. 22:45
2/8 anonim válasza:
Arra nem gondoltál hogy mi lenne ha sikerülne elpasszolni a kutyát, és utána megjelenne a gazdija? Mit mondanál neki? Nekünk is volt régen egy kutyánk (már szegény elpusztult), és mindig kiszökött. Ment csajozni. És bármit csináltunk a kerítéssel, mindig sikerült átugrania. Szóval lehet foglalkoznak ők vele. Csak a kutya mindig elszökik. És nem lehet csak így más kutyáját elajándékozni. (Persze én nem látom át a helyzetet, bár szerintem te se tudhatod pontosan mi is folyik a családdal + a kutyával. Azért gondold át. Szerintem előbb beszélj velük, és ha tényleg nem érdekli őket a kutya, akkor marad a másik gazdi.)
2010. aug. 1. 22:54
3/8 anonim válasza:
csak azért kérdezem mert minden álmom egy olyan kutya*.*
4/8 A kérdező kommentje:
Igen felnőtt kutya már.Amúgy Pest mellett lakom,bár nem hiszem hogy a "gazdái" olvasnák,de azért nem szívesen írom így ki,mert azért a környékünkön ismerhetik őket... :)
5/8 anonim válasza:
köszi hogy írtál:)
hát kár hogy pest környékén laksz..:S
meg az is kár h már nagy a kutya..:S
2010. aug. 1. 22:59
6/8 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak
Nem vagyok egy rossz ember,imádom az állatokat... és nagyon sajnálom már ezt a kutyát,hogy állandóan az utcán kóborol.Nem az életcélom,hogy kutyát "lopjak"(bár ezt igazán nem lehet annak nevezni,mert az utcán fognám meg),de szeretnék neki ha lehet egy jobb gazdit találni.Nem úgy szökik ki a kutya,hogy a kerítésen valahol,hanem eleve nyitva van náluk állandóan a kapu és nem is foglalkoznak vele ki megy ki,ki megy be... Szomszédaink már sintért akartak/akarnak hívni,így ezért is szeretnék neki gazdát találni.
ha nem tudnalk segíteni,akkor csak azután keress gazdát neki,hogy ivartalaníttattad,mert elviheti szaporító,vagy később lehozhatnak tőle almot.Ezt pedig nem szabad engedni.
2010. aug. 1. 23:09
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a linket,megpróbálom hátha ők tudnak segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!