A kutyám mancsa felett lett valami élénk sebszerűség és nem tudom mi lehet...neten keresgéltem,de nem talaltam semmi se Tudjatok, hogy milyen bőrbetegség lehet ez?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 18:31
1/12 anonim válasza:
Fotózd le talán, úgy egyszerűbb.
2/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy bőrbetegség. A mi kutyánknak akkor volt ilyen, amikor megcsípte a szúnyog és kirágta. Kapott rá krémet.
3/12 A kérdező kommentje:
nem tudok rájönni, hogy töltsem fel a képet laptoról és telefonró
segitenétek legyszi?
2020. jún. 29. 18:59
5/12 anonim válasza:
Szétnyalta. Lehet toklász benne.
6/12 anonim válasza:
Ez toklász gyanús, vidd el orvoshoz.
7/12 anonim válasza:
Ez bizony toklász, mindenképpen vidd orvoshoz, mert minél tovább marad a lábában, annál mélyebbre ágyazódik benne, és el fog fertőződni a már így is csúnyán gyulladt sebe.
8/12 anonim válasza:
Toklász, vidd dokihoz ő kiszedi neki és kap rá kenőcsöt amivel még pár napig kenegetni kell, pár ezer forint volt. Nem emlékszem pontosan, pár éve volt toklász probléma az én kutyámmal is.
Magától az már nem fog kijön sem meggyógyulni, te sem tudod kiszedni otthon, mindenképpen orvos!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, voltunk doki
Sajnos durvább...daganat
2020. júl. 1. 23:08
10/12 anonim válasza:
Sajnálom. Ilyenkor gondolja az ember, hogy inkább az a fránya toklász lett volna.
Remélhetőleg jóindulatú a daganat és sikeres meggyógyítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!