Szívférgesség tesztet nem késő még csináltatni? Hogyan zajlik?
Szia, én épp nemrég csináltattam 13 éves kutyánál. Sosem késő, miért lenne?
Vesznek vért tőle, ebből 3 féle tesztet is csinálnak. Ha mind a három negatív, akkor mehet a tabletta. Nekem másnapra meglett az eredmény. Elég messze volt ahol csinálták, úgyhogy elkértem emailben a leletet és elugrottam egy közeli dokihoz, hogy adjon milprazont. bevitte a gépbe, és ennyi.
#3 igaz, de ezzel nem túl hasznos a válaszod, és ezzel nem segítesz a kérdezőnek.
Én azt mondom, hogy jobb későn mint soha, teszteld, aztán mehet a tabi!
Olyan kedves és alapos vagy, hogy így tudatlanul, mindenféle rákérdezés nélkül, egyetlen ártalmatlan kérdésből kijelented, hogy nem kéne kutyát tartania.
Végtelenül boldogtalan ember lehetsz. :(
Léteznek olyan élethelyzetek, főleg egy világjárvány kellős közepén, hogy tolódnak a dolgok, és megesik, hogy hiba csúszik a gépezetbe. Ezer dolog lehet mögötte, amire nyilvánvalóan azt mondaná bárki, hogy megérti, hogy tolódott a dolog. Örülj magadnak, hogy tökéletes vagy, veregesd meg a vállad, és ülj le szépen.
Pöfögés helyett inkább adj hasznos tanácsokat, mert ez a kardoskodás unalmas.
A kérdező gondoskodik a kutyájáról.
Az első válaszolónak köszönöm.
Másiknak: honnan tudod hogy mikor került hozzám a kutya?
Egyébként csak pár éve beszélnek szívférgességről nálunk, állatorvos sem említette egy szóval se. Ha nem olvasok róla egy kutyás csoportban, azt se tudnám, hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!