Vidéken mi a 'törvényes' módja a kutyaürülék eltüntetésének?
Idő közben böngésztem a neten én is a megoldás után, mert annyira utálom a mostani megoldást és ezt találtam ki:
veszek egy kis űrtartalmú, jól zárható komposzttárolásra való hordót/ládát, amiket árulnak kül. méretben, és oda teszem a kertben ahová csinálni szoktak a kutyák a bokrok mellé, árnyékba, félreeső helyre, ebbe megy az ürülék és szórok rá Aqua Kemet, amit a toi-toi wc-khez is árulnak pl., szagtalanít és gyorsítja a lebontást. Reményeim szerint ha jól választom meg az űrtertalmat, olyan tempóban fog lebomlani, hogy fél-egy évig nem telik meg, így elég évente egyszer kétszer elásni valahol a kész komposztot, ahol nem kertészkedünk.
Gondoltam leírom hátha másnak is ez a megoldás a jó.
Köszi a szuper ötletet!
Én jelenleg zacskózom és küldöm a kukába. Nem tudok jobbat.
Dantes: miből gondolod, hogy hátul nincs szomszéd?
Hogy szeretne, ha átdobálnám.
ásol a kert végébe egy gödröt öszeszeded a kutyaszart aztán beledobod majd elfeded és így műveled a földed is:)
Ennyi.
1kan:
Kiviszed a kertedből is az út mellé?
Igazán kényelmes megoldás, hogy otthagyjuk másnak, majd az összeszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!