Van olyan kutyafajta amit valamiért nem kedveltek?
Én a bullterriert nem szeretem, olyan csúnyácska patkány arca van szegénynek. Konkrét rossz tapasztalatom nincs velük, és akinek ők a kedvenc, biztosan őket látja a legjobb kutyának.
Erre a fajtára gondolok: [link]
Azért furcsa, hogy "szobacirkáló" tartó létemre nem nézek le vagy utálok bármilyen fajtát, míg a "nagykutyások" milyen gyakran szeretik lepatkányozni, "ez nem is kutya" mondatokkal illetni a kiskutyákat...
Angol bulldogot nem tartanék, de őket sem utálom. Semmilyen fajtát nem utálok, maximum egyedet, de az tett is érte.
Kistermetu kutyakat nem szeretem, de ez biztos azert van mert a legtobb idegbeteg es nincs szocializalva
De ha fajtat kell mondani akkor a kinai kopaszkutya. Ilyen kutya nekem soha nem kene leginkabb a kulseje miatt
Agar-eletkeptelen,csunya
Tacsko-csunya
Picikutyak-csunyak
Mopsz -idegesito a hortyogas
Francia bulldog
Nemetjuhasz es egyeb hosszuszoruek
Kopasz kutya-eletkeptelen es csunya
Drotszoru kutyak-csunya
Puli,pumi-gusztustalan ,csoves kinezetu igenytelenseg.
Pitbull, amstaff- mondhatja akárki hogy nincs olyan hogy harci kutya, akkor is tudjuk hogy arra lettek kitenyesztve.
Bulldogok, mopsz- allatkinzasnak tartom azt is hogy léteznek.
Tacskó- nagyon unszimpatikus a hosszú fejével és testével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!