Honnan tudnék beszerezni magyar országon egy kangalt?
Olcsón szeretnék beszerezni egy kangal kiskutyát, ha ez egyáltalán lehetséges itt magyar országon. Ha igen, lehetőleg csongrád megye közelében. Aki értelmes válaszokat ad és segíteni is tud annak nagyon szépen köszönöm!
(Nem az első kutyám lenne, volt már: rottweiler, pitbullom, dobermanom és még sok ilyen tipusú kutyám)
Az a baj ,hogy olcsón nemfogsz tudni szerezni fajtatiszta kutyát. 🤷♀️
Elkell döntened ,hogy ragaszkodsz-e egy adott fajtához ,vagy pedig keresel egy olyan keverék kutyát ,amelyiknek vagy a belső tulajdonságai ,vagy pedig a külső adottságai megfognak.
(Jófogáson ,meg ilyen oldalakon hírdetett 30.000 ft-os kutyák nemszámítanak fajtatisztának. Sok olyan oldal van ,ahol szaporítók árulnak "fajtiszta" kutyákat ,akiknek rossz az idegrendszerük/súllyos betegségük lehet)
Lol
El tudom képzelni milyen volt az olcsó pitbull....
Előzö. Egy szóval nem mondtam hogy az előző kutyáimat olcsón vettem.
Amúgy az olcsót úgy éetem hogy azért ne 300.000 legyen.
Pedig egy fajtatiszta kutya annyi.
Ha nem telik rá, akkor menhelyi keverék.
Eredeti sivas kangal hivatalosan nincs az országban, mert a törökök nem engedik kivinni. Egyéb kangalok vannak, amiket karabashnak neveznek. Illetve láttam már itthon malaklit is (kangal mix).
Szerintem 150ezer alatt nem nagyon kapsz.
Relatíve olcsó, fajtatiszta kutyát csak magyar fajtát kapsz. Vegyél kuvaszt, méretben, tudásban ugyanazt tudja mint a kangal, még a vérmérsékletük is hasonló, és szerintem sokkal szebb is, bár ez szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!