Nagyon szeretnék egy kutyát, de lakásban lakunk, milyen kutya van el így?kicsit hosszabban lent
10 éves bernáthegyi :D
az a fajta 8-10 évet él
Biztos van az osztálytársaid között olyan, aki kutyát tart lakásban.Vagy a környéketeken csak látsz sétáltatni.
Beszélj velük.
Én pár napja kaptam egy kiskutyát. Nekem több évembe tellet mire megengedték. Ugyan úgy panelban lakunk. Spániel kutyusom lett, ők ilyen középméretűek.
A szüleid valószínűleg tartanak attól hogy az ő feladatukra hárul levinni pár év múlva, mert esetlegesen megunod már nincs kedved sétàltatni.
Suli mellett nem ajánlanám én sem. Neki sem tesz jót, hogy estefelé beesel és megsimogatod, aztán mész házit írni. A kutyát nem csak dédelgetni kell, nagyon sok költséggel jàr. Lehet ez is a kiinduló probléma. Inkább fogadj örökbe, ott megnézik hogy mennyire bánsz jól a kutyával, és ha nem visszaveszik tőled.
Több barátnőm is van akinek kutyája van de az anyja-apja viszi le sétálni. Nem tudom mennyi idős vagy, de gátlásokba is fogsz ütközni. Elmennél a barátnőkkel valahova? Nem, mert valakinek vigyázni kell a kutyára. Magaddal vinnéd? Ez nem kutyabarát hely.
Mérlegelj, hogy lesz kutyád akivel alig tudsz foglalkozni, és unja magát szegény. Vagy vársz addig ameddig a saját lábadra nem állsz, és veszel magadnak a SAJÁT házadba egy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!