Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ettől lehet baja?

Ettől lehet baja?

Figyelt kérdés
Mostanában átváltottam nyakörvre a kutyámnál, mert így jobban kezelhető. Viszont amikor megugat egy másik kutyát kicsit megrántom a pórázt, nem erőből csak úgy jelzés képpen, ma is ezt csináltam és most utána elkezdett köhögni. Ez miért van? Tényleg odafigyelek, hogy csak egy nagyon kicsit rántsak rajta. Kicsit ijesztő volt, mert eddig nem csinálta ezt. Ha többször csinálja ezt, akkor az valami problémára ad okot? Valaki járt már így?

2020. jún. 18. 17:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem én vagyok a 7. válaszoló. Mint írtam, a 4. vagyok (és az utolsó).

A kérdésre pedig kaptál választ. És nyilván rá kell szólni a kutyákra, de ha egy probléma állandóan fenn áll, az nem a jó nevelés tükre. Ezt persze te látod, hogy így van-e.

2020. jún. 19. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!