Hogyan rakjam be a kutyát a kocsiba?
Ma elakartuk vinni a kutyát a dokihoz mert a füle valószinűleg bevan gyulladva.
Nincs az az Isten hogy őt kocsiba rakjuk. Sehogy sem sikerült. Raktunk a kocsiba kaját hogy hátha arra rámegy de az sem. Sehogy sem lehet betenni őt. Ráadasul tőbb mint 40kg-s kutya. Inkább abba hagytuk hogy nehogy kárt tegyen magában.
És ha sikerült is volna az út 15km és még az állatorvosi vizsgálat után is még valahogy bele kéne tenni a kocsiba.
Csak ha nem fogjuk tudni elvinni akkor sosem kigyógyulni a fülgyulladásából.
Ezt kölyökkortól kellett volna tanítani! Miért nem neveltétek, szoktattátok rá eddig?
Ne így hirtelen akard betenni, hanem szánj rá pár napot, hetet! Hozd be azt a lemaradást, amit korábban kellett volna megcsinálnod.
Megfogod, berakod, rácsukod az ajtót. Ha olyan rossz a kapcsolatotok, hogy képes lenne megharapni, rakj rá kosarat.
A kennel is nagyon sokat segíthet, ha abba van, út közben biztos nem fog a sofőr nyakába ugrani.
Nem a semmibe beszélek, gyakran segítek a közeli menhelyen a kutyák dokihoz juttatásában. Amikor időpont van, nincs olyan opció, hogy nem megyünk, mert nem száll be magától valamelyik. Trauma sem éri őket, a következő héten boldogan jönnek velem sétálni.
Nem akarok kifogások keresni pusztán csak megkérdem hogy még is hogyan fogjam meg és rakjak be egy 40kg+ kutyát ami közben még ellenkezik és nem hagyja magát.
Jó a kapcsolatunk szóval megharapni nem fog.
Lehetetlen berakni a kocsiba.
Vény nélkül kapható nyugtató van? Ha nincs akkor annyi.
Ha súlyosbodni fog a fülgyulladása nemtudom mi lesz már teljesen reménytelen vagyok. Már szinte az összes körzeti orvost kihivtam.
Egy éve van folyamatosan begyulladva a füle. KB.még hány éve maradt hátra?
Rengeteg pénzt költöttem fülmósokra. Próbáltam a kövirózsával. Plusz még amiket a körzeti állatorvosok adtak gyógyszerre. Nagyon sok mindent próbáltam amellett hogy kocsival próbáltam elvinni.
De nagyon ellenkezik és olyan erővel rázza a pórázt. Ha meg körbe ölelem hogy felemeljem akkor meg ugy ficánkol hogy nembírom el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!