A westinek mennyire hullik a lakában a szőre? Szökős kutya?
Figyelt kérdés
2010. júl. 31. 21:50
1/10 Allison válasza:
A szökősség nem a fajtától függ!
2/10 A kérdező kommentje:
(Kan)
2010. júl. 31. 21:53
3/10 anonim válasza:
időszakoktól függ, de mindent minden állatnak, valamennyire hullik. Szökni szökik, ha nincs lefoglalva, lemozgatva. Ha tüzel a környéken egy szuka. De az ivartalanítás megoldja a szökdösést, lenyugszik, nem hajtják a hormonok.
4/10 anonim válasza:
nekünk is westie van.
nem annyira hullik a szőre.
és igen szököskutya
6/10 A kérdező kommentje:
és ha 3évesen ivartalanitom akkor is szökös lessz vagy ha lekötöm mindig vmivel és ha tüzel a szuka akkor elszökik?
2010. júl. 31. 22:20
7/10 anonim válasza:
Minél korábban el kell végezni a műtétet. Ha tüzel a környéken egy szuka, akkor semmivel nem tudod lekötni vagy visszatartani.
8/10 anonim válasza:
én úgy tudom kétféle szőrtípus van.
az olyan kutyáknak akiket nyíratni kell, azoknak nem hullik, de akiknek rövid a szőrük azok úgy oldják meg hogy levedlik.
nekünk csivavánk van (hosszúszőrű) és szörnyen vedlik. pedig bichon havanese-t akartam, vagy yorkie-t, amik ugye szintén növesztik a szőrüket, nem vedlenek, de már mindegy :D szerintem a westie is ilyen. nem hullik annyira a szőre
9/10 anonim válasza:
3 westim van. Ha rendesen ápolva van a szőrük TRIMMELVE NEM NYÍRVA!!! akkor nem vedlenek.
A szökés az más tészta, ha meg van nevelve nem szökik, azzal nem tudod megoldani a szökést ha ivartalanítod, attól még ugyanúgy elszökhet ha nincs megnevelve. Nem csak az ivarzás miatt szökdösnek a kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!