Ez bőrbetegség lehet? NAGYON SŰRGŐS! (goldi)
Figyelt kérdés
Ma jöttünk haza a nyaralásból, és láttuk, hogy a goldenünknek az ivarszerve körül kivan pattogzódva a bőr, és fekete foltos, és a bal combján kihulott a szőr, és ott is ugyanezek a tünetek.
Hétfőn mindenképpen elviszem orvoshoz, de addig is mit csináljak? Az jó, ha langyos vizzel kicsit megtisztítom, és betadinnal bekenem?
Amíg nemvoltunk itthon egyik ismerősünk gondozta, játszott vele, szoval azért nem kell leszólni mert nem foglalkoztak a kutyával.
Előre is köszi
2010. júl. 31. 19:30
1/3 anonim válasza:
Na, hát ezt így nem lehet megmondani. Esetleg egy képet csinálhatnál róla. Lehet allergia, bolha, esetleg, ha nagyon meleg volt, attól is. Ha lekezeled, az nem árt. A betadine, meg főleg, de mindenképp mutasd meg az orvosnak.
2/3 anonim válasza:
Én valami allergiára tippelnék, de a doki többet tud majd mondani. A betadin szerintem nem árt, az szinte mindenre jó. Jobbulást!
3/3 BlacktigerXXX válasza:
Lehet bolha is a háttérben. Én találtam múltkor egy sebet a kutyámon. mivel hétvége volt, a megoldást a kék autós elsősegély csomagban kerestem. van benne fertőtlenítő kendő. Azzal törölgesd. Nekem a kutya látványosan élvezte mikor szépen megtörölgettem a sebét, kb 3 nap törölgetéssel szépen begyógyult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!