Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most haragszik rám a kutyusom?

Most haragszik rám a kutyusom?

Figyelt kérdés
Ma volt hogy felugrott az asztalra és megcsócsálta a pizzát, én meg fogtam és a pizzával rácsaptam egyet és hozzábasztam. Ettől annyira megijedt hogy bepisilt, de azért nem bántottam, meg alapvetően csak azért kap hogyha megtámad valakit vagy megeszi az ennivalónkat. Most itt fekszik mellettem elfordulva, mit tegyek hogy megbékéljen velem?
2020. jún. 11. 11:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok, a kommentáradat előtt: az érzékeny kutyát természetesen az adott egyedre értettem, nem általánosan a fajtára.

Az én rotim is hasonló, egy sima "nem" is elég, hogy csapot-papot otthagyjon, és bocsánatkérően jöjjön hozzám. Nem szükséges fizikailag büntetni.

2020. jún. 11. 12:15
 12/16 anonim ***** válasza:
27%

Én ha hozzávágnék a kutyához egy pizzát, akkor örülne neki és befalná. :D

Fura idegrendszered van a kutyádnak.

2020. jún. 11. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
7: láttál te már ilyen kutyát közelről? :D Nekünk is van, volt is a családban is. Nagyon határozott a kinézete. De konkrétan olyan, mint egy plüss állat. Simán lehet nyúzni, bármit lehet vele csinálni. Soha nem kap oda se a gazdinak, se másnak, aki a gazdival van.
2020. jún. 11. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

" meg alapvetően csak azért kap hogyha megtámad valakit vagy megeszi az ennivalónkat."

Tehát nem először szolgálja ki magát.

Akkor viszont nem megfelelően kap tiltást, retorziót.

Mégis, mit "kap", amikor megtámad valakit, vagy önkiszolgálja magát a ti ételetekből?

2020. jún. 11. 12:52
 15/16 A kérdező kommentje:
Ha meg támad valakit, rácsapok az orrára, ha megeszi a kajánkat akkor a kajával kap. De életében 3× csinálta ezt
2020. jún. 11. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

7 honaposan sokszor kitessekeltem a konyhabol. De sohasem csapokra vagy sohase utom meg.

Kerdezo,sokkal tobb turelmed legyen. O boven meg kamasz gyerek. Szep turelemmel megtanulja. Ne szabj hataridot a teljesitesre. Meg fogja erteni.

Etelt soha ne hagyj elol. Ez alap.

Puszi a kutyanak. ❤️

2020. jún. 12. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!