Kutyás kérdések:? ( nyitsd meg kérlek,többi lent)
1.Milyen fiú kutyanév ötletetek lenne?( fajtától függetlenül)
2.Mi/k a háziállataitok cuki szokása/i?
3. Mennyit viszitek sétálni őket?
4.Számodra top 5 kutyafajta
5.Ti milyen sorrendben tanítottátok kutyáitoknak az alapparancsokat.(pl 1.ül,2.fekszik ,stb..)
Bocs a sok kérdésért,egyébként ez csak csupán elméleti kérdés ,,szerű" lenne.

He? 🤣 😜
Nyitsd! Engem ezzel elvesztettél...
Lehet értelmetlen voltam bocs de mindegy senkinek nem adok értékelést,mert akkor hibás leszek.
#1Mi igen?
#2 Bocsánat,itt kijavítom magam:
Ezt csak kíváncsiságból kérdeztem.
#3 Téged nem értelek,ha egy adott témában keresel kérdeseket akkor meg kell nyitni.?!
Vagy lehet bután fogalmaztam de lehet lesz valaki aki válaszol is.

Szerintem ne ezeken filozofálj, hanem tanulj rendesen, például a magyar helyesírás alapjait, amit láthatólag nem tudtál elsajátítani!
Olyan szó nincs, hogy nyitsd. Az nyisd.

1.Milyen fiú kutyanév ötletetek lenne?( fajtától függetlenül)
Elcsépelt, de nálam a Cézár még mindig nyerő :)
Balthazár/Boldizsár, Freddy, Argon, Xenon, Neon (kémiás vagyok, bocsi) London, Boston
Másoktól hallottam: Dínó, Athos
Unisex neveket nem vennék most ide, nem is volt még kankutyám
2.Mi/k a háziállataitok cuki szokása/i?
Hát minden mozdulata "cuki" :) ezeket nehéz leírni, mert leginkább akkor találod aranyosnak, ha amúgy is szereted/ismered.
3. Mennyit viszitek sétálni őket?
Hetente 4-5-ször mindenképpen kisebb-nagyobb sétákra, némelyikét egyesek már túrának neveznék
4.Számodra top 5 kutyafajta
Nem sorrendben: pembroke corgi, berni pásztor, ausztrál juhászkutya, kuvasz 🇭🇺, illetve a keverékek
5.Ti milyen sorrendben tanítottátok kutyáitoknak az alapparancsokat.(pl 1.ül,2.fekszik ,stb..)
Ül volt az első, azt igazából tanítás nélkül is hamar elsajátítják, illetve ebből könnyen levezethető a fekszik is, de az nekünk nagyon-nagyon sok időbe telt (vagyis a fekve helyben maradás) így előbb tanult meg ülve helyben maradni, a behívást és a lábmellett követést.
Azóta már vagy több tucatnyi trükköt/parancsot tud :)

1: most a Rollo tetszik nagyon, ha befogadjuk a kutyust akit nézegetek akkor ez lesz a neve.
2: imádja a pocaksimit, ha valamiért abbahagyom akkor a kezemre teszi a mancsát és finoman visszahúzza a pocakjához hogy simizzem még.
3: télen kétszer 2x30 percre, nyáron többet vagyunk kint, van, hogy kb egész nap a parkban sétálunk ha időm engedi.
4: Spitzek, Shiba Inu, Berni pásztor, Agarak, Shetlandi juhász
5: ül, fekszik, marad

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!