Miért nem eszik a kutya?
Jaj szegény kutyus.
Még féreghajtózva sem volt?
Na ezért kellene engedélyhez kötni azt, hogy ki tarthat kutyát..
Te atya ég... Nektek is mi a büdös fenének kellett kutya? Alkalmatlanok vagytok rá, teljesen felelőtlenek vagytok! Persze szaporítótól kellett elhozni, mert az a legolcsóbb, igaz?!
Kezdjük ott, hogy ennek a kutyának 3 hetes kora óta kapnia kellett volna a féreghajtót! Már a második oltásán túl kellene lennie! De ez titeket nem érdekelt. És ha ez nem lenne elég, a MINIMUM lett volna, hogy az első nap mentek is vele orvoshoz! És nem a kifogásokat keresitek és nézitek szerencsétlen kölyök szenvedéseit! Még annyi gerinc sincs bennetek, hogy a beteg kölyköt ne a kertbe kihajítva tartsátok! Állatkínzó a szaporítója is, mocskos állatkínzók vagytok meg ti is! Gondolom ha meghal, majd jön a következő - ugyan ilyen helyről, ugyan ilyen fogadtatásba. Mert nektek csak darab-darab.
Hàt, pubikám, én 12 éves voltam, mikor kaptam az első hőn áhított kutyámat. És mindent, azaz MINDENT elolvastam előtte. Hónapokig semmi mást nem bújtam, csak kutyakönyveket (abban az időben nekünk még nem volt otthon net), hogy felkészüljek.
Ez egy 12 éves gyerek... felnőttektől többet várok el!
Ne szidjátok! Értem, én is tudnék cifrábbnál cifrábbamat írni, de legalább ő próbál a maga módján segíteni.
VISZONT! Jó lenne, ha a mai napon eljuttatnátok orvoshoz, mert lehet már a holnapot sem éli túl. És ez a te lelkeden szárad. Gondolj bele, ha te is férges lennél, és már férget hánynál, mennyire lenne SOS az állapotod? Tegyük hozzá, hogy egy 9 hetes babáról beszélünk.
FONTOS! Ha bárki, bármikor állatot fogad örökbe, azt nem a vakvilágba tesszük. Felelőséggel tartozol egy életért. Nincs olyan, hogy majd holnap elmegy orvoshoz. Rögtön menni kell, főleg hogy már semmi nem marad meg szegény kiskutyában. Az orvossal tudsz konzultálni. Ha ő nem fogad ma, mész tovább.
Az emberek felháborodása nem véletlen remélem ezt tudod.
Illetve 9 hetes babát nem tartunk udvaron! Főleg nem nagybetegen. Attól hogy "jószág", még lehet vele emberségesen bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!