Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem eszik a kutya?

Miért nem eszik a kutya?

Figyelt kérdés
9 hetes kiskutya nem eszik, vagy csak nagyon keveset. Felpuhított száraztápot kap, ma még bele se szagolt. Próbáltam neki virslit adni de nem érdekli. És mióta ide került a nap nagyrészében alszik, egyáltalán nem produktív. Néha játszik egy kicsit, utána megy vissza aludni. Inni iszik, de azt se viszi túlzásba. Elég vékonynak tűnik. Az első napon hányt egy kicsit, most meg csak öklendezik. Még nem voltunk orvosnál de a héten az is sorra kerül.

2020. jún. 10. 14:26
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Udvari kutya. Szerintem megvan a probléma. Férgeset hány és megy a hasa. Ma nem tudjuk elvinni mert nincs fuvar és nagyon messze van az állatorvos:(
2020. jún. 10. 14:49
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
9 hetes kiskutya miért van udvaron? Nem sír sokat? Írj majd, mi volt a dokinál. Ha van patika a környezetetekben én megkérdezném féreghajtót lehet-e kapni.
2020. jún. 10. 14:55
 13/22 anonim ***** válasza:
91%

Jaj szegény kutyus.

Még féreghajtózva sem volt?

Na ezért kellene engedélyhez kötni azt, hogy ki tarthat kutyát..

2020. jún. 10. 15:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha mar nagyon le van fogyva es hanyja is a fergeket, akkor nagyon nagy gaz van, ilyen kicsi kutyanal azonnal orvoshoz kellene menni ezzel az esettel. Ki fog szaradni teljesen. Nem er ra az orvoshoz menes, egyaltalan.
2020. jún. 10. 15:36
 15/22 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál kapott féreghajtót, szombaton pedig kapja az első szurit. A “jóakaróknak” pedig üzenem hogy gondolom a legelső állatotokkal ti is vérprofi szakértők voltatok. Legalább kértem segítséget, nem hagytam elpusztulni, köszönöm:) az a szaporulat pedig egy véletlen 2 kölykös alom volt, az anyukájuk már ivartalan, nekünk pedig nem volt éppen kéznél 300k egy fajtatisztáért.
2020. jún. 10. 16:15
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

Te atya ég... Nektek is mi a büdös fenének kellett kutya? Alkalmatlanok vagytok rá, teljesen felelőtlenek vagytok! Persze szaporítótól kellett elhozni, mert az a legolcsóbb, igaz?!

Kezdjük ott, hogy ennek a kutyának 3 hetes kora óta kapnia kellett volna a féreghajtót! Már a második oltásán túl kellene lennie! De ez titeket nem érdekelt. És ha ez nem lenne elég, a MINIMUM lett volna, hogy az első nap mentek is vele orvoshoz! És nem a kifogásokat keresitek és nézitek szerencsétlen kölyök szenvedéseit! Még annyi gerinc sincs bennetek, hogy a beteg kölyköt ne a kertbe kihajítva tartsátok! Állatkínzó a szaporítója is, mocskos állatkínzók vagytok meg ti is! Gondolom ha meghal, majd jön a következő - ugyan ilyen helyről, ugyan ilyen fogadtatásba. Mert nektek csak darab-darab.

2020. jún. 10. 16:16
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Hàt, pubikám, én 12 éves voltam, mikor kaptam az első hőn áhított kutyámat. És mindent, azaz MINDENT elolvastam előtte. Hónapokig semmi mást nem bújtam, csak kutyakönyveket (abban az időben nekünk még nem volt otthon net), hogy felkészüljek.

Ez egy 12 éves gyerek... felnőttektől többet várok el!

2020. jún. 10. 16:31
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Ne szidjátok! Értem, én is tudnék cifrábbnál cifrábbamat írni, de legalább ő próbál a maga módján segíteni.

VISZONT! Jó lenne, ha a mai napon eljuttatnátok orvoshoz, mert lehet már a holnapot sem éli túl. És ez a te lelkeden szárad. Gondolj bele, ha te is férges lennél, és már férget hánynál, mennyire lenne SOS az állapotod? Tegyük hozzá, hogy egy 9 hetes babáról beszélünk.

FONTOS! Ha bárki, bármikor állatot fogad örökbe, azt nem a vakvilágba tesszük. Felelőséggel tartozol egy életért. Nincs olyan, hogy majd holnap elmegy orvoshoz. Rögtön menni kell, főleg hogy már semmi nem marad meg szegény kiskutyában. Az orvossal tudsz konzultálni. Ha ő nem fogad ma, mész tovább.

Az emberek felháborodása nem véletlen remélem ezt tudod.

Illetve 9 hetes babát nem tartunk udvaron! Főleg nem nagybetegen. Attól hogy "jószág", még lehet vele emberségesen bánni.

2020. jún. 10. 16:44
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Utolsó, értem, hogy véded és sajnálod szegény kérdezőt. De van internete, utána tudna nézni. Van házhoz járó orvos, van kocsi, taxi, busz, minden. Innentől csak kifogás, hogy hagyja szenvedni azt a szerencsétlen kölyköt!
2020. jún. 10. 19:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia! Érdeklődöm csak :) Mi lett a kutyussal?
2020. jún. 12. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!