Volt aki Német juhászkutya és Berni pásztorkutya között választott? Melyiket választottad végül és miért?
Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 15:29
11/12 anonim válasza:
bernit választottam, csak azért mert több ember jár hozzáng, és nem olyan riasztó, mint egy NJ (Nem rosszból csak őr kutyaként ismeretes) és még egy dolog, hogy sok felmérésből hallani, hogy a NJ, ha rossz alomból jön, túl agresszív lehet (erre nincs bizonyítékom)
12/12 anonim válasza:
Ha választanom kell, akkor csakis bernit!
Német juhász sosem jött be nekem, nagyon sok foglalkozást igényel; ha nem foglalkozol vele, akkor simán rátámadhat valakire. Onnan tudom, hogy szomszédnak volt 2 kutyája...
Bernivel csak az a gond, hogy átlagosan tényleg rövibb az élete. De ha van szerencséd akkor megelhet 10-13 évet is. :)
Én azt szeretem benne, hogy családszereto, állatokkal jól kijön, barátságos, játékos, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!