Milyen konzervet adjunk egy kb 1 hónapos 60 dekás kiskutya kölyöknek? Hányszor mennyit egy nap?
4 hetes kutyát már a tenyésztő is táplál. Jó minőségű starter vagy puppy!!! Nem junior! tápot vegyél,amit be kell áztatni majd villával összenyomkdi,igaz konzerv jellegű lesz,de nem baj. Ezekben meg van minden vitamint. Plusz kecske tej is nagyon jó!
Konzerv felejtős,meg semmi tápértéke nincs,max egy jó kis fosást tudtok vele elérni ami egy 4 hetes kutyánál akár végzetes is lehet.
#6-os válaszolónak köszönöm, de szerintem a royal canin-ál, amit linkeltél még a pedigree is jobb: Royal: Hús és állati melléktermékek, gabona, növényi melléktermékek, olajok és zsírok, tej és tejtermékek, ásványi anyagok, élesztők. Pedigree: Hús és állati származékok 50% (4% csirkehúst tartalmaz), Olajok és zsírok, Növényi eredetű származékok, Ásványi anyagok.
Mindegy, én ezt találtam ezen az oldalon:
Összetevők:
Csirkeszív:
45% a következőkből: szárnyashús, szárnyasmáj, szárnyaszúza, szárnyasnyak, 28,8% húslé, 20% csirkeszív, 5% rizs, 1% ásványi anyag, 0,2% lazacolaj.
Pulyka & borjúszív:
30% a következőkből: pulykaszív, pulykahús, pulykamáj, pulykazúza, pulykanyak, 28,8% húslé ,20% borjúszív, 15% a következőkből: szárnyashús, szárnyasmáj, szárnyaszúza, szárnyasnyak, 5% rizs, 1% ásványi anyag, 0,2% lazacolaj.
Szárnyas & vad:
33% a következőkből: szárnyashús, szárnyasmáj, szárnyaszúza, szárnyasnyak, 33% a következőkből: vadszív, vadhús, vadmáj, vadtüdő, vadpacal, 27,5% húslé, 5% rizs, 1% ásványi anyag, 0,3% kalcium-karbonát, 0,2% lazacolaj.
Marha szárnyással:
40% a következőkből: marhaszív, marhahús, marhamáj, marhatüdő, marhapacal, 30% a következőkből: szárnyasszív, szárnyashús, szárnyasmáj, 28,8% húslé, 1% ásványi anyag, 0,2 % lazaolaj.
#14-es, akkor félreértettem valamit.
Azt hittem a hústartalom számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!