6 hónapos kan kutyám pánik szerűen nyalja,kapdoss oda a heréihez pár napja,mi lehet?
Átnéztem többször is,hogy nem e szúrta meg valami vagy toklász nem állt e bele,mert sokat hempereg.
kukiját is tisztogatja azt értem én :D de a heréit...
Bolhát sem láttam benne,bár nextgard spectrát kap.
Első kan kutyám,mindig szukáim voltak :D
Dokihoz érdemes lenne elmenni. Fura, hogy ilyen hevesen nyalogatja.
Valami gond lehet.
Holnap megmutatom orvosnak,csak gondoltam hátha valaki tapasztalt ilyesmit.
Amúgy semmi betegségre utaló jel nincs nála. Csak ez a hirtelen oda kapás. És sehová máshová nem,csak a heréihez.
Nincs pirosság,meg semmi dudor,vagy megdagadás,tök normálisnak tűnik :/
Mivel kiállításra is vinni szeretném, szoktam neki fogdosni,hogy szokja hogy ott is hozzá nyúlnak, ha esetleg a bíró megfogdossa ne kapjon oda vagy ilyesmi. Heti rendszerességgel beállítom standard állásba és fogdosom neki. Nem tapasztaltam változást.
Azért fura ez az egész.
Az állatok némán szenvednek, nem jelzik hanggal ha baj van.
Ha pl. valaki belerúg egy kutyába, az eb azért nyüszít, hogy tudassa az emberrel: "hé, ez fáj, ne csináld!"
De ha pl. betegség miatt szenved, akkor egy mukkot sem fog szólni, hiszen nem tudja megmondani a sanyargatójának, hogy "hagyd abba, fáj"
Ilyenkor a kisebb-nagyobb jelek árulkodnak a bajról: levertség, étvágytalanság, szokatlan viselkedés.
Majd holnap kiderül,de mint írtam, jó kedvű,eszik,iszik,aktív,semmi betegségre utaló jel nincs :/
Dokinak csak lesz ötlete rá.
A mi kutyánk ivartalanítás után csinálta ezt, mivel le lett ott borotvalva a szőr, és ahogy nőtt vissza viszketett neki.
Majd miután voltál orvosnál írd mar le legyszi mi volt. Reméljük semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!