Egyszer láttam, hogy egy telephelyen bull terrier volt a biztonsági őrnél, és ott sétált vele. De, a mini bull terrier volt tök kicsi. Szerintetek az jó valamire? Vagy csak inkább jelez, ha van valami?
Nem, ez egy fehér bullterrier volt, fekte foltokkal.
2010. aug. 1. 13:46
12/16 anonim válasza:
szerintem alkalmatlan komoly ő-v munkára (az is aki bullit használ erre)-bármikor be lehet sétálni mellette és azt csinál az ember amit csak akar:))))legfeljebb megugatják ha elfelejtené megsimogatni kifelé menet:d
2011. febr. 9. 12:52
13/16 anonim válasza:
A nagy túrót!
Én is dolgoztam sok évig bullterrierrel,nem volt nagy méretű,úgy szedte le a kerítésről a hapsikat,hogy nézni rossz volt.
Egyszer lefújták könnygázzal,még jobban ment.
2011. febr. 9. 13:16
14/16 anonim válasza:
Mi van nem jó a bullterier ?:O nekem olyan kutyám van csak nem a mini .. hanem a normál ..A c.gány a kerités melett nem mer elmenni mert ugy neki ront ..és nem azért mert bolond a kutya hanem amig kicsi volt addig dobálták a roma gyerekek gesztenyével amikor kint levegözött me pisilt ... na mindegy de nem mernek tőle bejönni meg be van taniutva egyszer elvittuk vadászatra mert a férjem szeret vadászni ..ÉS megláttot a férjem egy jóközepes elég erős vaddisznót és ráuszitota kutyámat .. az meg megölte a kutyának alig lett vmi baja ..Aztán én ezt nem akartam elhinni de levideózták h öli meg a disznót .. akkor hittem el szóval elégé kemény kutya ...
2011. febr. 9. 14:16
15/16 anonim válasza:
Nálunk volt ara amerre lakom két bullterrrier,hát tekintélyt parancsoltak.Hiába voltak kerités mögött már a kinézetük sem volt szimpi.Szerintem aki fél a kutyáktol annak majdnem mindegy.(én ne félek).Amúgy kistesatübe még a pitbull és az amstaff aminek eléggé olyan a kinézete h alapba ránéznek és nem biztos h a legbarátságosabb kutyus jut az eszükbe az embereknek roluk,talán mert ahoz képest h kocsi nagyon izmos és zömök.
Nagytestű kutyába a dobberman,rotweiler,bordeuxidog,német juhász,kaukázusi juhász amit legtöbbet látok.Nekem személy szerint a cane corso tetszik a legjobban én majd olyan kutyát veszek ha végre lesz családim.
Bullterrier tökéletes ÖV-re.Nekem egy bullterrierem és egy amstaffom van.Párom mindkettővel eljárt kutyasuliba Öv-özni,és mindkettő kutya remekelt.Bár az amstaff állítólag tovább fogott,a bullterrierünk akkor is elengedte eleinte a csibészkart amikor nem is kellett volna még eresztenie...de aztán ráérzett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!