Hirtelen halt meg a 6 hetes kiskutyám. Kétségbe vagyok esve. Szerintetek? Lehet a szívével volt baj?
Részvétem, sajnálom, ami történt. Akár szívbetegsége is lehetett, ezt ennyiből nem lehet tudni.
De miért volt nálad 6 hetesen, amikor 8 hetes koráig az anyukájával kellett volna lennie, Vagy mentett volt?
Mindenesetre sajnálom. Az állatorvos tudna esetleg boncolást csinálni, hogy kiderüljön a halál oka.
Sajnálom, ami vele történt. Ha hirtelen halt meg kínok nélkül, akkor a szívével lehetett baja.
Az én kutyám lyukas szívvel született, ami nagyon ritka. Ezt 9 hónapos korában tudtunk meg, amikor feltűnt, hogy fáradékony, nehezen teljesíti a feladatokat a kutyaiskolában, állandóan lihegett. Az orvos azt mondta, hogy max 1-2 évig fog élni ezzel a szívvel. Nem fog kínok közt meghalni. Meglehet, hogy úgy fog történni, hogy lefekszik és vége. Vagy álmában hal meg.
Kicsit tartok ettől, de igyekszem pozitívan kezelni a helyzetet, sok időt töltök vele.
Most másfél éves és életvidám kutyus :)
Lehet az is, és sok egyéb is. 6 hetes, oltatlan, férges kölyöknél rengeteg minden okozhatja.
Legközelebb 8 hetesnél idősebb, legalább 2 oltással rendelkező kutyust vegyél magadhoz.
Részvétem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!