Meddig él egy bolha a szobába ha nem tud kutyábol vért szivni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 21:33
11/21 Akiteki válasza:
És ha már mindent kipucoltál, a kutyusra havonta tegyél spot-ont. Mint a betegségeket, ezt is könnyebb megelőzni, mint kezelni.
12/21 A kérdező kommentje:
a bolhaport utána hogy tüntetem el porszivó?utána nem hagy nyomot a fiam még csak 16hos?!És az ecetes téma?utána büdi lesz a szőnyeg meg a kárpit,nem?
2010. júl. 30. 22:20
13/21 A kérdező kommentje:
Tudom tudom eddig figyeltem is csak elhagytak szülés után és kicsit nem figyeltem a kutyusomra:(szánom-bánom!meg pénz se volt ugy,nem mintha most lenne de:)
2010. júl. 30. 22:26
14/21 Akiteki válasza:
Ha félsz a portól, akkor inkább a neostomosannal moss át mindet. utána tiszta vízzel tüntesd el.
De egészen biztos, hogy a lakás bolhás?
Tudod a bolha nem szívesen mászik ki a kutyából, ha nem muszáj neki. Ha ráteszel a blökire egy jó minőségű spot-ont, az néhány órán belül megöli őket.
15/21 A kérdező kommentje:
tettem rá bolhairtot nem tudom milyen volt de majg 800ftba került csak a felét hoztam el mart a kutyim csak 1,7kg és a frontline asszem 2vagy 2.5fél kgtol lehet!Remélem joféle!Én azt hittem attol csak kiugrálnak és nem halnak meg!?Hát nem tudom bolhás e a lakás tegnap vettem észre a kutyán kb lehet már 2hete belement mert akkor voltunk "tanyán"!Ma raktam rá azta bolhairtot 72orát mondott a kutyáscsaj hogy addig nem szabad simizni!Szerintetek akkor lesz a házba vagy lehet? én megöltem vagy 2bolhát:)belőle!
2010. júl. 30. 23:07
16/21 anonim válasza:
Én alergiás vagyok a csípésekre,de nagyon szeretik a vérem....elbújik és vár....nagyon alattomos lény....rengeteg ideig megél.Az írtásra vannak porok ,sprék ami megszabadíthat tőlük.:D
17/21 anonim válasza:
Sokáig, az emberen. Akár szaporodhat is.
18/21 Akiteki válasza:
Ha többet tudnál mondani az irtóról, könnyebb lenne válaszolni.
Nem tudom mi az, aminek csak a felét hoztad el. A spot-onok a hatásosak, azok viszont 1 ampullában vannak, nem lehet kivenni a felét.
19/21 A kérdező kommentje:
Hát sajna nem tudom 2ampulla volt benne azt mondta a csaj hogy 1et szoktak kistestüre 2-t nagytestü kutyákra de a papiros része nála maradt!Annyit mondott hogy 2napig ne találkozzon macskával mert a szer kinyirja vagy ilyenek! hmmm???
2010. aug. 1. 21:49
20/21 anonim válasza:
hát ki nem nyírja az tuti mármint a macskát nekünk is ezt mondta a doki erre fel a macs lenyalta a kutyát mir észbekaptam azóta csak anyi a különbség hogy a macska 2X olyan hülye lett de csak nem döglött meg de még csak meg se pisszent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!