Van esetleg olyan aki csináltatott kutya DNS tesztet?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani oldalakat amik megbízhatóak, és ahol érdemes megcsinaltatni? Annyira nem olcsó dolog, ezért nem szeretném feleslegesen kidobni a pénzt kamu oldalaknak.2020. jún. 4. 01:54
1/10 anonim válasza:
Ha nem ismerhetőek fel fajtajellegek a kutyán, akkor sajnos kidobott pénz lesz a DNS teszt is. Lényegében valószínűségi adatokat fogsz kapni.
2/10 anonim válasza:
Én csináltattam.
kutyadns.hu, nagyon normális a srác, aki csinálja. 37 ezer. De megéri. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Azt én is néztem, de kutyás csoportokban többen írták, hogy gyanúsan kamu az oldal, ezért nem mertem bevallalni. Nagyon köszönöm, hogy írtál, akkor az lesz a befuto. :)
2020. jún. 4. 07:10
5/10 A kérdező kommentje:
Hat a kapcsolati adatoknal nincs semmi adat a cégtől, az ÁSZF-et sem találom sehol, nincsenek vélemények, nincs semmi facebook oldal vagy hasonló, kicsit gyanús.
De így, hogy írtad, hogy neked bevált lehet beprobalkozom.
2020. jún. 4. 15:30
6/10 anonim válasza:
1: Azt is le lehet ellenőrizni DNS teszttel hogy fajtán belül melyik kan volt az apja egy kölyöknek. Egy jó DNS labor teljes mértékben hiteles adatot ad, egyáltalán nem valószínűségit.
7/10 anonim válasza:
Apasági vizsgálatnál valóban biztos adatot kap, de azt az összes labor meg tudja csinálni hitelesen. A kérdés alapján feltételeztem, hogy a kérdező fajtasági vizsgálatot szeretne, mert annál nagy eltérések lehetnek a különböző laborok között (attól függően milyen és mennyi tesztet végeznek el).
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, egy befogadott kutyusról van szó, és csak szeretném tudni, hogy vajon milyen fajták lehetnek benne.
Természetesen mindenképp imádjuk, ezen semmi nem változtathat, csak hát a kíváncsiság azért mégis ott van.
2020. jún. 4. 16:51
9/10 anonim válasza:
Van egyébként fb oldaluk, ugyanígy kutyadns néven fut. Nekem jó tapasztaltom van velük, tuti nem csalók. Meeeert, nem kell megadni semmi adatot a kutyáról, csak a chip számot meg a nemét. Na azért gondolhatod, hogy nekem se volt mindegy, hogy átvágnak-e 37 ezerre, ezért belegondoltam, hogyha mondjuk csalók, összedolgoznak egy dokival, megnézik petvetdatán, milyen fajta van beírva a kutyának, aztán kitalálnak kb valami hasonló fajtákat neki. Nade, a mi kutyánk mentett, és a petvetre keverék van beírva, es azon felul csak annyi adatot adtam meg, hogy szuka. Azt ránézésre megmondom, hogy bull tipusu, es visszajött az eredmény, hogy pit bull, fajtatiszta, 4 generációra visszamenőleg. Szóval engem meggyőztek! ;)
10/10 A kérdező kommentje:
Uu nagyon jo, köszönöm a választ. :)
Hamarosan kipróbálom.
2020. jún. 4. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!