Van egy 4 hónapos keverek kutyám.Nagy hibaja, hogy barátságosan oda fut az idegenekhez,hogy tudom leszoktatni? Van tippetek? Amstafft Baegel mix.
Mondjuk 4 honaposan meg ne engedd el ... tanitsd meg elobb a porazfegyelemre es a szofogadasra ... utana egyreszt nem megy mar el, masreszt ha megis, akkor vissza tudod hivni.
(es ha egy auto ala rohan?)
A barátságosság a kölykök jellemzője.
Az idegenekhez futást pedig meg kell tanítani, hogy nem szabad, csak engedéllyel.
Akkor engedd el a kutyadat, ha ugyan olyan erovel vissza is tudod hivni!!!
Leszavazhattok, de en mar lattam kutyat igy elutve es en is utottem mar el igy kutyat. Most lehet lepontozni!
Amugy eleg gyorsan valtozik a vilagkeped ... 1-2 honapja meg kutya kellett ... most, hogy megvan el is hagynad.
En lekopnem magam.
Valószínű rosszul fogalmaztam,pórázról húz az idegének fele, ezt akarom megakadályozni leszoktatni.
Az udvarból megugatja az idegent de ha bejön nagyon barátságosan ráugrik.Ha hívom akkor hozam jön. Ezt az idegesnek üzenem 🤣🤣🤣
Pórázon tiltás-leültetés.
Bejövő idegeneknél és úgy általában a felugrálást is meg kell tanítani, hogy nem szabad.
Vezesd be a pórázfegyelmet.
Hívd vissza.
Tiltsd le.
Rakd helyben maradásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!