10 eves, oreg, beteg mehgyulladasos kutyat meg lehet muteni biztonsaggal? Mekkora a kockazat?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 09:36
1/8 anonim válasza:
Igen, meg lehet. Legrosszabb esetben ottmarad a műtőasztalon de még mindíg jobb mint szenvedni hagyni vagy esélyt sem adni neki.
2/8 anonim válasza:
Jó orvos, jól felszerelt rendelő és nagyobb az esély a gyógyulásra.
3/8 anonim válasza:
Fajtatol fugg, de a 10 eves kutya az meg annyira nem oreg, akar meg 4-5 evet is elelhet.
En elvinnem mutetni, mert ahogy a kettes is mondta, veszteni nem vesztesz semmit. Esetleg megrovidited a szenvedeset. (rosszabb esetben)
Csak tegy meg annyit, hogy ott leszel vele.
Lattam videokat, ahol allatorvosok mondtak, hogy hihetetlenul sokat szamit, ha a gazda ott van a kutyaval, vagy ha nincs.
4/8 anonim válasza:
Én is azt gondolom, ha a másik opció a halál, akkor én adnék esélyt a műtétnek. Ha nem sikerül, legalább nem szenved tovább, te pedig tudod hogy mindent megtettél.
Ha sikerül, akkor pedig még élhet pár évet
5/8 anonim válasza:
Meglehet műteni! Kockázat még egy fiatal kutyánál is van. Ha nem műtik a méhgyulladást, biztos a halál, pár nap-hét és szepszisben elpusztul.
6/8 anonim válasza:
Persze. Enyémet 13 evesen mutottek, igaz massal, vigan rohangal :)
7/8 anonim válasza:
Ja, és a kezeletlen méhgyulladásnak ezerszer nagyobb a kockázata, mint a műtétnek, tehát igazából nem kérdés, hogy meg kell-e operáltatni.
8/8 anonim válasza:
A szíve milyen? A labor mit mutat? Ezt így honnan tudjuk, hogy lehet-e biztosan műteni? Fiatalabb korában kellett volna ivartalanítani, hogy ez eleve ne alakuljon ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!