A környéken van egy pitbull, aki mindig póráz nélkül van és már több kutyát támadott meg, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A legutolsó áldozat sajnos az én kutyám volt, össze kellett varrni, majdnem meghalt, mert a póráz nélküli pitbull nekirohant. A környéken azóta többen mondták, hogy ismerik és ez már vagy a hetedik-nyolcadik eset. A költségeket mindig állta, ennek ellenére még mindig póráz és szájkosár nélkül van. Már régen fel is jelentették, de semmi nem lett belőle. Mit lehet az ilyen emberrel csinálni?2020. máj. 30. 19:10
11/13 anonim válasza:
4. vagyok.
Érdekes oldal ez.
Én adtam a legjobb válaszokat, és mégis enyém a legkevesebb %. :)
12/13 anonim válasza:
Indíts polgári oert, ha már a kegyző nem tesz semmit. Lesznek ezek szerint tanúid, bizonyítékok az orvosi kórlapok. Én ezt tenném. Polgári peres eljárásban vinném bíróság elé az ügyet.
13/13 anonim válasza:
Nekunk meg egy 80 kg-os nemetjuhasz oli a kornyek kutyait. (5. Kerulet)Egy nyanya a gazdaja,aki jarni se tud. De senki nem tesz semmit. Emberre nem tamad,igy lekakiljak a dolgot. Az aldozatok gazdai nem ismerik egymast. Nem tudnak osszefogni. A gazda meselte,h tobb kutyat mar kinyirt a kutyaja.
Amiota latom,h ellenseges lett a pitbullommal,azota dezodor spret,impregnalo spret,sokkolot hordok magamnal. Borzalmas erzes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!