Vannak jelensegek amik jelzik egy kutya halalanak kozeledtet?

Talán kaphatna valami gyógyszert a lábára ha orvoshoz vinnéd!
Nem a közeli halál miatt esik össze szerencsétlen, hanem mert nem jók az ízületei, vagy a gerincével van probléma, amire már van kezelés!!!
a suketulesre azt mondta hogy nincs mit tenni ellene, legalabbis ilyen korban nem erdemes mar foglalkozni nagyon vele, ettol meg ugyan ugy tudjuk ot kezelni. a jarasara is azt mondta hogy az oreg korral jar.
plusz mostanaban eleg meretes a szeklete, regebben nem volt neki ilyen nagy. ugyan ugy etetem mint regen.

Én rottweilereket tartottam és tartok most is, az előzőek 13 és 14 évesen haltak meg! Talán tudom milyen problémák vannak idős korban, és tudom milyen kezelések amikkel jobbá lehet tenni a helyzetet! Nem néztem ahogy szenvednek a kutyáim ölbe tett kézzel!!!
Ha fontos a kutyád, keresel másik orvost, ha ez ennyire lexarja az ebedet! De te úgy láttom csak a halálát várod! Szégyen!!!

Majd ha te is megöregszel és elintézne annyival az orvos, a korral jár, megnézném hogyan állna a szád!!!!
Keress másik állatorvost, aki hajlandó valamit is tenni a kutyádért!

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!