Hogyan szoktassam össze?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves Máltai selyemkutyám. Van az unokatestvéreméknek egy Ragdol cicájuk aki nemsokára 1 éves lesz. Valaki tudna segíteni hogyan szoktassam őket össze? Mert félek hogy a macska bántani fogja vagy ő a macskát.2020. máj. 28. 16:49
1/7 anonim válasza:
Cica-kutya nem osi ellenseg, ez csak mende-monda. Persze oda kell figyelni, hogy senki ne hirtelenkedjen ... de felugyelettel osszeengedhetoek. A macska ugy is felmegy valami magaslatra ha nem tetszik neki a rendszer, arra kell ilyenkor figyelni, hogy a kutya ne kergesse. Nyugtatni kell a ket allatot. Nagykabol ennyi.
3/7 anonim válasza:
ma 17:29 nem haszontalan! Remek társaságnak, fogja az egereket, és jó simogatni őket! :)
4/7 anonim válasza:
Kutyát tiltod, ha piszkálni, kergetni akarja a macskát. Ha a macska hagyja, engedd, hogy megszaglássza és ennyi.
Macskának pedig legyen lehetősége olyan magas helyekre felmenni, ahol a kutya nem éri el.
5/7 anonim válasza:
Egyébként, hogy reagál a kutyád a macskákra? Mármint, ha lát egyet rögtön elkezd ugatni? Ha nem, akkor szerintem könnyebb dolgod lesz :)
Nekem sajnos nem sikerült összeszoktatnom a kutyám és a macskám. Ez főként a macskám hibája, mivel ő már 9 éve meg volt nekem, amikor megkaptam a kutyámat és ő már zsémbes volt, állandóan fújatott ha közeledett felé a kutyám. Így a kutyám egy idő után abba hagyta a játékos próbálkozásait, és mostmár, ha a macskám fél méterrel közelebb megy hozzá rögtön ugat.
6/7 anonim válasza:
5. válaszoló vagyok. Szerintem mivel még mindketten fiatalok, így könnyebb lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Remélem menni fog az összeszoktatás. Mindenkinek köszönöm aki értelmes választ tudott írni!
2020. máj. 29. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!