Hol van több kutya és macska?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hol található több kutya és macska illetve egyéb házi kedvenc Pesten vagy vidéken? És ha esetleg vidéken akkor melyik településen van több állat?
A válaszokat előre köszönöm
Kisvárosban élek, 4 kutyával, 6 macskával, mindegyik ivartalan és kerten belül él, a kutyákkal rendszeresen megyünk kirándulni, jól vannak tartva.
Pesti ismerősöm kutyája 12 órát van egyedül otthon, reggel-este 10 perc eü séta, szabadnapjain meg este 7-től, másnap délig ki sem megy a szerencsétlen ...
Ennyit a fővárosi faxa kutyatartásról 👌
"Ennyit a fővárosi faxa kutyatartásról 👌"
Kiragadtal egy rossz peldat. En is fovarosi kutyatarto vagyok. Naponta 3x2 orat setaltatom a kutyamat a budai hegyekben. Szerintem eleg faxa!
7#
És te nem dolgozol sehol? Nincs családod? Nyugdíjas vagy? Munkanélküli? Nincs iskola?
Mert ez a 3x2 óra sétáltatás elég hihetetlen.
De legyen igazad, csak kíváncsi vagyok.
(kutyatulaj vagyok)
3-vagyok, és igen, a fővarosban jelentősen kevesebb macskát látok a Hunária körút szélén elgázolva, mint egy kis településen, ahol a macska fogyóeszköt. És kutyasétáltató is több van, mint vidéken, ahol inkább csak a kapu mögül örjöngenek ránk a kutyák.
Úgyhogy tartom, hogy a fővárosban felelősebben tartják az állatokat mint vidéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!