19 évesen 46n2m-es lakásba milyen közepes testű kutyát tudtok ajánlani?
Tudnék számára biztosítani napi 3x1órás sétát, szoba kennelt, amíg nem vagyok otthon kb.:5 óra bírjon ki. ( azt olvastam, hogy ha jól le van fárdva, akkor kibír.
Sok játék.
Kutya suli
Hétvégente túra. ( amennyiben bírná a kutya )
Első kutyám lenne, szóval kérlek ne írjátok, hogy menhelyes, bár nagyon támogatom meg minden, de annyira még nem állok készen.
Törzskönyveset vennék. ( nem számít, hogy mennyibe kerül )
Két naponta porszívóznék.
Nem nagyon tetszenek az uszkárok...
Első kutyám lenne.
Mindenképpen játékos, de nem túl energiabomba....
Könnyen tanítható és értelmes legyen...
Illetve, hogy szeresse a többi, más kutyákat fontos lenne.
Van ilyen kutyafajta?
Gondolkoztam illetve eddig a Vadkacsavadász Retriver tetszik a legjobban...
Valakinek van ilyen kutyája? ( tudom, hogy elég ritka és, hogy Magyarországon belül nincs is kennel, de nem baj )
Valakinek tapasztalata?
Esetleg valaki más?
Hozzá szólás?
Nektek 5perc max....
Nekem sok múlik rajta...
Nagyon aktív életet élnénk...
Semmilyen kutyát nem ajánlanék! A kutya kintre való! Bár már lassan az van, hogy az embereken vannak kinn, a kutyák meg bent.
Először napi 3*1 óra, majd a végén már alig fogod levinni, hétvégi túrák? ugyan már. Ha esik azért nem, ha hideg azért nem fogod levinni. Keress egy jó csajt akivel megosztanád a lakást, ha viszont már van, akkor foglalkozz vele :)
Ja..porszívózás..2 naponta porszívózol? akkor is minden kutyaszőr lesz..szóval..
Azt hittem rendesebbek és buzdítóbbak lesznek az emberek...
Az emberekkel nem jövök túl jól ki...
Nincsen barátnőm...
Valaki???
Pls
Pont, hogy a lakásban élő kutyákat sétáltatják rendesen az emberek, hiszen szétrombolja a lakást, ha nem teszik...
Ismerek olyat aki egy sheltivel és egy border collieval él ekkora lakásban, vagy csak kicsit nagyobban...
Az a csaj egy minta gazda, bármilyen kutya örülhetnek, ha annyit foglalkoznának velem...
Apám házának környékén még sokak szószerint SOHA nem sétáltatják a kutyát, mert "ott a kert, ott tud szaladgálni".
Kérdező, ilyen feltételek mellett szerintem szinte bármilyen fajta ajánlott neked, kivéve a nagytestű pásztor kutyák.
Annyi a lényeg, hogy tényleg foglalkozz vele ennyit, illetve a minőségi táplálására is ügyelj.
No meg ne lépcsőzzön sokat a kutya.
Én amúgy hasonló feltételek mellett, majd fríz vizslát szeretnék, egy angol kennelből.
Utolsó válaszoló!
Köszönöm szépen!
Valószínűleg Vadlacsavadász Rettiver lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!