A pitbull a legjobb kutyafajta. Ki ért velem egyet?
"Kitartásban, erősségben, szívósságban, hűségben, ragaszkodásban."
Barmelyikkel szembe merem allitani az Alabaimat! (biztos lenne rajta is par serules, de ...)
Úgy érzem ez a kérdés csak arra megy ki, hogy megmond a magadét mindenkinek, hogy milyen jó ez a fajta..
Én se szeretem őket, több negatív élményem is van velük.
Abban igazad van, hogy nem születik vadnak, de ez az a bizonyos kutyafajta amelyik legtöbbször olyan gazdákhoz kerül, aki azzá teszi. Elég kevés pitbullt tudok aki jól nevelt..
Múltkor találkoztunk eggyel séta közbe, a pitbull szabadon az enyémek pórázon. Szóvà is tettem neki, hogy pórázra kéne tenni, mert nem egy megbízható fajta, mire azt mondta, hogy nem fogja mert az ő kutyája csak akkor támad, ha megugatják,megszagolják hátulról stb. A legtöbb ilyen gazda azért tart ilyet, hogy elmondhassa hogy neki egy pitbullja van és élvezi ha félnek, tartanak a kutyájától. Nekem ez a tapasztalatom velük.
Bárki bàrmit mondhat, sose fogok megbízni ebben a fajtában, túlvan "tenyésztve", így alig van, amelyik nem egy idegroncs.
Nem őket hívták dajka kutyának? Mert annyira szereti és vigyáz a gyerekekre? Már amelyik a családhoz tartozik gondolom.
Nekem az óriás, bundás, jámbor kutyák jobban tetszenek. Mint pl a berni pásztor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!