Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A pitbull a legjobb kutyafajta...

A pitbull a legjobb kutyafajta. Ki ért velem egyet?

Figyelt kérdés

2020. máj. 22. 20:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
88%
Szóval mindenki tudatlan, akinek más a véleménye, mint neked? Értem, nincs több kérdésem.
2020. máj. 22. 22:14
 22/39 anonim ***** válasza:
32%

"Kitartásban, erősségben, szívósságban, hűségben, ragaszkodásban."

Barmelyikkel szembe merem allitani az Alabaimat! (biztos lenne rajta is par serules, de ...)

2020. máj. 22. 23:01
 23/39 anonim ***** válasza:
30%
Az egyik kutyank pit. Nagyon szep es okos. A futasainkat is jol birja! A szepsege miatt valasztottuk ki ot a tobbi mas kutyafata kozul a sinteren.
2020. máj. 23. 00:33
 24/39 anonim ***** válasza:
77%

Úgy érzem ez a kérdés csak arra megy ki, hogy megmond a magadét mindenkinek, hogy milyen jó ez a fajta..

Én se szeretem őket, több negatív élményem is van velük.

Abban igazad van, hogy nem születik vadnak, de ez az a bizonyos kutyafajta amelyik legtöbbször olyan gazdákhoz kerül, aki azzá teszi. Elég kevés pitbullt tudok aki jól nevelt..

Múltkor találkoztunk eggyel séta közbe, a pitbull szabadon az enyémek pórázon. Szóvà is tettem neki, hogy pórázra kéne tenni, mert nem egy megbízható fajta, mire azt mondta, hogy nem fogja mert az ő kutyája csak akkor támad, ha megugatják,megszagolják hátulról stb. A legtöbb ilyen gazda azért tart ilyet, hogy elmondhassa hogy neki egy pitbullja van és élvezi ha félnek, tartanak a kutyájától. Nekem ez a tapasztalatom velük.

Bárki bàrmit mondhat, sose fogok megbízni ebben a fajtában, túlvan "tenyésztve", így alig van, amelyik nem egy idegroncs.

2020. máj. 23. 00:46
 25/39 anonim ***** válasza:
61%
Ez egy szubjektív vélemény , nekem nem lenne a legjobb . Sem jellemre, sem külsőleg nem tetszik semmilyen bully. A pitbull sajna egy malacra emlékeztet 😂
2020. máj. 23. 00:50
 26/39 anonim ***** válasza:
18%
Imádom a pitbullokat, Cesar Millanal együtt. Az eyém a világ legjobb kutyája, rengeteget edzünk, futunk, mozgunk. Egy agility bajnok és labdabajnok és szeretet bajnok!! Nagyon sokoldalú, napi 4-6 órát foglalkozok vele, nagyon hálás érte! Rengeteg trükköt tud, bármit megtesz nekem! Egy szóra feláll, ugat, de egy szóra abba is hagyja, és vigyorog rám tovább, a nincs baj!!! Okos, jó kutya, csak foglalkozni kell vele, nem elhanyagolni meg menőzésből tartani, meg arci kutyának nevelni!! A harcias energiáit jó irányba kell terelni, máshol levezetni!!!!!
2020. máj. 23. 03:59
 27/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem őket hívták dajka kutyának? Mert annyira szereti és vigyáz a gyerekekre? Már amelyik a családhoz tartozik gondolom.

Nekem az óriás, bundás, jámbor kutyák jobban tetszenek. Mint pl a berni pásztor.

2020. máj. 23. 04:35
 28/39 anonim ***** válasza:
57%
Pont most mondta be a radio, hogy Csepelen a rendoroknek kellett leloni egy Pitbullt, mert megragcsalt egy csaladot (friss hir).
2020. máj. 23. 06:49
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajom a bullokkal, de könyörgöm SZÁMOMRA, hadd ne legyen már a legjobb kutya. Semmilyen fajtáról nem lehet ezt kijelenteni általánosságban. Sőt, szerintem még egy személyre lebontva se lehet mindig kijelenteni, hogy melyik fajta illik hozzá a legjobban. A kérdezőnek a legjobb, szuper. De a sok félrenevelt kutyából láthatjuk, hogy még sok bull gazdinak se való.
2020. máj. 23. 07:48
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nincs legjobb. Mindenkinek az a legjobb, amelyik az életviteléhez, szokásaihoz, napirendjéhez, környezetéhez, habituságoz legjobban illik.
2020. máj. 23. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!