Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Befogadtunk egy 1-2 éves...

Befogadtunk egy 1-2 éves kutyust, meg lehet még tanítani normálisan sétálni?

Figyelt kérdés
Találtunk 1 honapja egy 1-2 év körüli kislány kutyust, chip nincs, gazdi nem jelentkezett, így megtartjuk. Westie mix a doki szerint. Sétálni szegényke nem tud, húz, rágja a pórázt, autóktól bepánikol(nem is csoda, autók közt szaladgált ) meg lehet őt még tanítani normálisan, akár póráz nélküli sétára, vagy már túl idős hozzá?
2020. máj. 20. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Még egy dolog eszembe jutott (a sonkához meg jó étvágyat :-D), hogy esetleg séta előtt otthon tanítással kellene jobban fárasztani, ezt nem tudom, szoktad-e.
2020. máj. 21. 17:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Na most megpróbaltam tegnap azt, hogy séta előtt bent fárasztottam 2 órát. :D hát sajnos odakint továbbra is megkergül
2020. máj. 23. 12:38
 13/15 Berniluca válasza:
100%
Pontosan mit csinál amikor kimentek?
2020. máj. 31. 21:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Húz nagyon, ha szólok hozzá rám se bagózik, bepanikol ha elmegy mellettünk egy autó..
2020. jún. 1. 10:19
 15/15 Berniluca válasza:
100%

Próbáltad már szakember segítségével tanítani?

Az én kutyám akkor tanult meg szépen sétálni amikor keményebben magam mellett tartottam és nem engedtem hiába húzott, egy idő után megelégelte hogy magát "fojtogassa" azáltal hogy húz.Mindig megdicsértem ha egy kicsit is lazított a pórázon és amikor elkezdett húzni akkor visszahuztam/rantottam,és rajzoltam jó hangosan hogy nem.

2020. jún. 1. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!