Milyen kutyás sportok vannak?
Figyelt kérdés
Agility, dog dancing, ÖV, nyomkövetés, szánhúzás, obedience, canicross. Ennyit ismerek. És még mi van?2010. júl. 29. 21:44
1/5 Allison válasza:
Terelés, flyball, frizbi, mondioring, munkaverseny.
2/5 anonim válasza:
Field trial, working test - retrievereknek munkaversenyek
4/5 A kérdező kommentje:
Örzés-védés, persze mondhatjuk az nem igazi sport, de minden sportnak számít ami mozgással jár!
2010. júl. 29. 22:32
5/5 anonim válasza:
terelés magyar és angol stílusban
örző-védő, engedelmességi, mondioring, obedience
agár coursing
kotorékmunkázás
vadászkutyáknak: field trialok, vizslaversenyek, hajtó munkák, kereső munka
szánhúzás, canicross, bikejöring
apportmunka, nyomkövetés, vércsapa követés, mentőkutyázás(romkeresés, lavinakutató kutyák), szarvasgomba keresés, tűzesetek helyén gyúlékony anyagok keresése, penészgomba, drog, csempészáru keresés
agility, dogdancing, flyball, frizbi, klikkertréning(sztem az is külön sport, mert rengeteg kreatív feladatot lehet vele csinálni)
kutyás súlyhúzás, bulldogmunka.
Azért írtam le olyat is amit eddig írtak mert így tudtam a legtöbbet felsorolni h rendszerbe foglalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!