Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyás sportok vannak?

Milyen kutyás sportok vannak?

Figyelt kérdés
Agility, dog dancing, ÖV, nyomkövetés, szánhúzás, obedience, canicross. Ennyit ismerek. És még mi van?
2010. júl. 29. 21:44
 1/5 Allison ***** válasza:
100%
Terelés, flyball, frizbi, mondioring, munkaverseny.
2010. júl. 29. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Field trial, working test - retrievereknek munkaversenyek
2010. júl. 29. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
milyen sport az hogy öv?
2010. júl. 29. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Örzés-védés, persze mondhatjuk az nem igazi sport, de minden sportnak számít ami mozgással jár!
2010. júl. 29. 22:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

terelés magyar és angol stílusban

örző-védő, engedelmességi, mondioring, obedience

agár coursing

kotorékmunkázás

vadászkutyáknak: field trialok, vizslaversenyek, hajtó munkák, kereső munka

szánhúzás, canicross, bikejöring

apportmunka, nyomkövetés, vércsapa követés, mentőkutyázás(romkeresés, lavinakutató kutyák), szarvasgomba keresés, tűzesetek helyén gyúlékony anyagok keresése, penészgomba, drog, csempészáru keresés

agility, dogdancing, flyball, frizbi, klikkertréning(sztem az is külön sport, mert rengeteg kreatív feladatot lehet vele csinálni)

kutyás súlyhúzás, bulldogmunka.

Azért írtam le olyat is amit eddig írtak mert így tudtam a legtöbbet felsorolni h rendszerbe foglalom.

2010. júl. 30. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!