Ha a kutya szemébe nézel és elcsapja a fejét 1 másodperc után, ez amolyan ösztön, hogy ő alázkodik meg?
Most olvastam egy kérdés válaszában egy másik témában és az jutott eszembe, h én tegnap a kutyámmal vagy öt percig szemeztem, és nem fordult el meg semmi.
(amúgy a kutyám eléggé öntörvényű)
Az én kutyusom is kicsi korától kezdve elismer engem falkavezérnek. Ha dicsérem, vagy beszélek hozzá, rajongó pillantással néz, de ha látja, hogy mérges vagy ideges vagyok (mondjuk nem miatta!), azonnal lesunyja a fejét, és bocsánatot kér.
Nagyon jó kutya, szinte hallja a gondolataimat, és akkor is odaKÚSZIK, ha tudja, hogy valami rosszat csinált, és fegyelmezés következik. A hasát mutatja, és bocsánatot kér.
Sztem csak a megerősítéstől lesz engedelmes egy kutya. Ha jót tett, ügyes volt, megdicséred, ha rossz, megszidod. És kapja el ő először a szemét! Te vagy a falkavezér, engedelmeskedjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!