Rendeltem Brit Premium by Nature Sensitive Lamb tápot, amit eddig is de megváltozott, lehet ez miatt lett más a kutya ürítési szokása?
Napi 4-5x szoktuk sétáltatni a kutyát, általában 2x szokott üríteni de most felbontottam az új csomag tápot, aminek ránézésre a mérete változott(fele akkora lett) és azóta 4-5 alkalommal ürít. Ugyan annyit kap(mérleggel mérem ki), faló tálból eszi, de ezt nem rágja meg annyira, a zacskó alapján ugyan az a táp.
Amúgy az állaga nem változott, kicsit világosabb lett a végtermék színe. Tudom orvoshoz menjünk, de mivel más tünet nincs, így nehéz egyenlőre betegnek mondani, így a héten még megfigyelem, hátha csak valami vírus, vagy meg kell szoknia a táp méretét.
ha eddig is ez volt a táp akkor nem azzal van a gond.
Vidd orvoshoz a kutyát
Aha. Ilyen már velünk is előfordult, itt a gyakorin ugyanezt kérdeztem és hülyének néztek.
Mi a Brit Premium Adult-ot fogyasztottuk, aztán megrendeltem a második 15 kilós zsákkal és mintha más táp lett volna benne. A szaga, a színe, a mérete, minden különbözött az előző ugyanolyan zsák táptól! Ugyanonnan rendeltem. Írtam is ezzel kapcsolatban nekik, természetesen nulla felelősségvállalás, hárítottak azok is.
A kutyámnak hasmenése lett, kb. 1 hétig tartott. Fressnapfos állatorvos és rokon tanácsára széntablettával kezeltük, hálisten 1 hét alatt nyomtalanul rendbejött...
De azóta csinálom az átszoktatást akkor is ha ugyanolyan fajta a táp, csak új zsákot bontok. Régiből egyre kevesebb, újból egyre több.
Mindenesetre elég megbízhatatlan... ki tudja így, hogy tényleg az van-e benne ami írva van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!