Rövid szőrű tacskót lehet tartani kint az udvaron?
Ha szapis kutya akkor rengeteg pénzt fogtok rákölteni hamarosan.
Fél milliós orvosi költség garantált. És ebben nincsenek benne az oltások és az ivartalanítás sem.
Goggle, ember. Beírod google-ba, hogy 150000 HUF to RON, és átváltja neked. Nem azt ondtam, hogy szaladj el egy pénzváltóba :D
Erdélyi vagyok, attól még nem várom el (se itt, se külföldi oldalakon) hogy mindenki az én pénznememhez alkalmazkodjon.
De a kedvedért átváltottam: saccperkábé 2050 lej.
Szintén erdélyi ismerősömék vettek egy erdélyi kopót, állítólag tenyésztőtől. Az a kutya rettenetesen gyáva, biztos nem szakértő keze alól került ki - az egész alom olyan.
Elutaztak, én mentem át etetni, aznap épp esett. Rajtam volt az esőkabát kapucnival (kapisonnal), a kutya ijedten körözött és ugatott, hiába szóltam neki. Levettem a fejemről a kapucnit, megnyugodott. Visszavettem (nem volt kedvem megfázni) a kutya kezdte elölről a cirkuszt.
Nem minden arany, ami fénylik. Remélem azért jó kutyát fogtatok ki. Hány lej volt?
Az hogy nekimegy a szomszéd kutyának ugatva nem a bátorság jele, hanem a neveketlenségé és szocializálatlanságé. Ne legyél rá büszke.
Később rengeteg gondod lesz a kutyával a nem hozzáértésed miatt
Nézzétek, senki nem fog kapni egyik napról a másikra tenyésztőtől egy törzskönyves kutyát, 250 ezer forint értékben. Úgy kamu, ahogy van.
Elhoztak a faluvégről valami szapis fajtajellegű keveréket, aztán uccuneki. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!