Halti fejhám ér valamit?
Figyelt kérdés
Neten ugatásgátlónak van megírdetve, viszont nem tudom mennyire hatásos. Vélemények, tapasztalatok?2020. máj. 15. 23:54
1/8 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy a kutya eléggé vehemensen ugat mindenkit, erre a problémára is használhat a fejhám?
2020. máj. 16. 00:01
2/8 anonim válasza:
Kutya problemas viselkedesere a tanito neveles valo!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ezt kérdeztem. Tisztába vagyok vele, szerinted nem tanítgatom, nevelem? Hagyjuk már ezt az okoskodó megmondó válaszokat.
2020. máj. 16. 08:51
4/8 anonim válasza:
Szivesen segitettem! :)
(viszontvalaszod stilusa egybol elarulja, hogy miert van ilyenre szukseged)
5/8 anonim válasza:
Haltiban nem tudja magát hűteni, és könnyen le tudja szedni - tapasztalat.
6/8 anonim válasza:
ma 10:01
A megfelelő méretű haltiban simán tud lihegni a kutya. A halti nem szorosan van a kutya pofáján.
A leszedéshez annyit, meg kell tanítani a kutyának, nem veheti le. Ahogy a nyakörvet és a szájkosarat sem, ha rajta van.
7/8 anonim válasza:
A halti egy vehemensen ugató kutyánál nem ajánlatos ugatás gátlóként.
A haltival az erőteljes rántás akár a kutya nyakának a sérülését is okozhatja.
8/8 anonim válasza:
6-os az én 30 kg-os barátomra az XXL méret sem volt jó, pedig én is úgy tudtam, hogy a haltiban tudnak lihegni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!