Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak?...

Milyen kutyát válasszak? Egyáltalán való nekem kutya?

Figyelt kérdés
Egy kertes házban élek, a munkarendem változó van hogy 2 órát dolgozok de van hogy 9. A jellemző a 6-7 óra. Amikor tudom (reggel és este de most délben is.) leviszem sétáltatni akár többször is és hosszab ideig is, most a koronavírusban lenne időm rászoktatni az egyedüllétre is azért szeretném most megvenni. Első kutya lenne, lehet szőrős. Ne bántsa a gyerekeket. a méret nem számít.

#kutya #fajta #milyen kutya való nekem #való nekem kutya
2020. máj. 14. 18:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is egy menhelyen árva a legjobb választás
2020. jún. 2. 14:31
 22/26 Krande ***** válasza:
45%

Menhelyi, vagy valamelyik állatvédős Face-csoport közvetítése. Egészen biztosan találsz olyat, ahol ismert az előző tulajdonos, esetleg el is tudsz beszélgetni vele a jószág múltjáról. Aztán odamentek (gyerekkel! És esetleg egy kutyákhoz értő ismerőssel, ha máshogy nincs, kérdezd meg az állatorvost kit ajánl) összepróbáljátok a családot meg a kutyát, alszotok rá....

Szerintem a felnőtt kutya sokkal kevésbé zsákbamacska, kölyökként az is cuki amelyik fél évvel később már terrorizálja a családot.

2020. aug. 6. 20:13
 23/26 anonim ***** válasza:
4%

Ez milyen hülyeség már, utolsó.

Jó alomból kell választani (igen, ehhez van hogy 1-2 évet is kell várni, hogy a kiszemelt kennelben meglegyen a megfelelő szülőpár és jusson is kiskutya), és normálisan kell nevelni kicsi korától azt a kölyköt. Tiszta lap! Egy jó kennelből származó, vérmérsékletileg megfelelő és idegrendszerileg egészséges kölyök sokkal kevésbé zsákbamacska, mint a menhelyi, ki tudja milyen múlttal rendelkező kutyák.

2020. aug. 6. 23:06
 24/26 anonim ***** válasza:
69%
Azóta lett kutyusotok? Ha lett milyen fajta mellett döntöttetek?
2020. aug. 16. 15:43
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

A labrador kiváló kezdőkutya!

Akik munkakutyát irogatnak, tisztában vannak vele, hogy szinte az összes kutya munkakutya? A labrador vadászkutya, a tacskó kotorékeb, a német juhász őrző-védő, stb.

2020. szept. 20. 15:14
 26/26 anonim válasza:
Amerikai cocker spániel, Angol Bulldog, Bearded collie, Berni pásztorkutya, Bichon Bolognese, Bichon frisé, Bichon havanese, Boston Terrier, Cairn terrier, Cardigan Welsh Corgi, Cavalier King Charles Spániel, Cavapoo, Coton de tuléar, Elo, Francia Bulldog, Golden Retriever, Goldendoodle, Horvát juhászkutya, Hosszúszőrű skót juhászkutya, Japán spicc, Kínai Meztelen Kutya, Labrador Retriever, Máltai selyemkutya, Maltipoo, Mopsz (Pug), Német Boxer, Norfolk terrier, Norwich terrier, Orosz toy terrier, Pembroke Welsh Corgi, Rövidszőrű skót juhászkutya, Shetlandi juhászkutya, Shih Tzu, Spanyol vízikutya, Tibeti spániel, Tibeti terrier, Uszkár, West highland white terrier – Westie kutya, Whippet – kis angol agár. Igen.
dec. 22. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!