Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Németjuhászt is lehet használn...

Németjuhászt is lehet használni szánhúzásra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
már mint milyen szánhuzásra? eszkimoéknál a 80-90 km-es szánversenyre vagy befogni a gyerek szánkója elé?
2010. júl. 29. 12:05
 2/10 A kérdező kommentje:
utobbi
2010. júl. 29. 12:12
 3/10 anonim ***** válasza:
én télen a labradorokkal huzattam a szánkót, ugyhogy szerintem igen, csak várd meg amig teljesen kifejlödik (1,5-2 éve kora) ... annyira élvezte mindenki :D kutya is, gyerek is .. jó buli volt :D
2010. júl. 29. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Amikor kicsi voltam az én szánkóm midig a németjuhászunk húzta.
2010. júl. 29. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
jujj régen a papám rákötötte a szánkót a kifejlett kaukázusira.. egy ideig ment szépen papa mellett de meglátta a szomszédkutyát és megindult és kiment alattam a szánkó xd
2010. júl. 29. 12:19
 6/10 A kérdező kommentje:
5 éves :D
2010. júl. 29. 12:20
 7/10 A kérdező kommentje:
uh,az se semmi :D kau-m nekem is van,de az még kicsi
2010. júl. 29. 12:22
 8/10 anonim ***** válasza:
A honlap tulajdonosa is német juhásszal kezdte a kutyaszánhajtást: [link] .Kérdezd őt bátran!
2010. júl. 29. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem, annyira rossz a csípőjük hogy csak rövidítenél az életén vele, hamarabb fog fájni, rogyadozni a csípője.

A kau viszont tökéletes lesz rá, meg se érzi a gyereket, csak szocializáld hogy ha kiviszed nyugodt legyen befogva, ne rántsa el a szánkót egy másik kutya, ember láttán.Ja és csak a csontjai kifejlődése után szabad terhelni, előtte max. üres szánkó.

2010. júl. 29. 13:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem mindegyiknek rossz a csípője kedves utolsó!Amúgy meg mellkasból húznak!:)

Kérdezőnek! Hámmal húzasd vele mi is azt tettünk rá!Élvezte kutya és a gyerek is!:)

2010. júl. 29. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!