Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy németjuhász és egy kaukázu...

Egy németjuhász és egy kaukázusi jól kijöhet egymással?

Figyelt kérdés

a németjuhász(5éves) kan,a kau nöstény(1 hónapos)

a németjuhászom végülis mindegyik kutyával kijött akivel összeengedtem(német dogtol kezdve a puliig),csak a másikat nem tudom hogy viszonyul majd hozzá

2010. júl. 28. 21:07
 1/8 Harrr ***** válasza:

kan <---> nőstény

Szerintem meglesz az összhang fajtától függetlenül :D

2010. júl. 28. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha a tied kijön vele a kicsivel nem lesz gond. Az lehet hogy megijed de hamar beilleszkednek a kölyökkutyák. Általában a felnőttel van gond ha van.
2010. júl. 28. 21:32
 3/8 tibi03 ***** válasza:
58%

1 hónapos? És már elhoztátok? Remélem nem így van, mert 8 hetes kora előtt semmiképp nem szabad elszakítani az anyjától, nem lesz meg a kellő szocializáció, ne lepődj meg ha instabil lesz a kutya!

De konkrétan a kérdésedre válaszolva, ez nem fajtafüggő, ha jól kijön a kutyákkal a németjuhászod nem lesz gond. A kicsi pedig még biztos nem lesz domináns, vagy agresszív, ha mégis akkor korrigáld, és kész!

2010. júl. 28. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
akkor nem lesz gond,köszi a válaszokat :)
2010. júl. 28. 21:46
 5/8 A kérdező kommentje:
még ott van a tanyán
2010. júl. 28. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nem fajtafüggő, hanem egyedfüggő. Jól szocializált kutya kijön bármelyik más kutyával. De a kölykök amúgy is védett helyzetben vannak a falkában elvileg, tehát ösztönösen sem valószínű, hogy bántaná amíg pici, de lehet, hogy ahogy nő, lesznek hierarchia viták.
2010. júl. 29. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem lesz probléma nyugodt lehetsz.
2010. okt. 8. 19:47
 8/8 anonim ***** válasza:

jaja sztem sem

kan-nőstény jópárositás:D

am legfejebb meglepnek majd pár évmulva pár kiskutyával:D:D(ha ivartalanitva vannak, vagy inekcióval akk nem irtam semmit:D)

2010. okt. 9. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!