Mitől lehet a kutyám ürülékébe kis fehér "dagi" kukacok?
Figyelt kérdés
Ez légylárva? Vagy mi lehet?
Volt nem rég féregtelenítve mikor észre vettem őket. De a férgességtől hosszú vékonyak lennének nem?
Nem mindegyik kupacba van.
2010. júl. 28. 20:06
11/17 Akiteki válasza:
A döglégy lárvái 2 nap alatt kelnek ki.
12/17 A kérdező kommentje:
Tudom hogyan kell féreghajtani! De utána nem volt benne. Most találtam megint.
Esőbe később szedtem össze.
Nem nézem hogy elvégzi a dolgát és rohanok is ki. (Kövezzetek meg) De egy hétig biztos hogy SOHA!!! nincs kinn hagyva!
2010. júl. 28. 21:17
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket. Azt hiszem azért adok neki megint féreghajtót. És megkérdezem az állatorvosnál is.
2010. júl. 28. 21:18
14/17 anonim válasza:
A galandféreg nem kicsi az hosszú.
Ürült féreg mikor féregtelenítve lett? Miden képen ismételjétek meg. Az első féreghajtástól számított 10nap múlva meg kell ismételni.
De ha hosszabb ideig van a kaki a kertbe az légylárva is lehet.
15/17 Akiteki válasza:
3 napja esik az eső, mi sem szedtük most össze. Majd ha elállt. Mondjuk én még sosem találtam légylárvát benne, de mindenhol másféle legyek élnek. Nálunk inkább a szomszéd tehenészetbe járnak, azt jobban szeretik.
16/17 anonim válasza:
A dagi kukacok biztos, hogy nem a kutyából jöttek ki. A kutyában lehet a hosszu vékony, és az amelyik olyan mint egy uborkamag.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is utána néztem hogy milyenek lehetnek a kutyusban. És egyikre se hasonlít, kép és leírás alapján se! De azért kap egy újabb féreghajtást. Köszönöm.
2010. júl. 29. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!