Milyen idős korban lehet elkezdeni idomítani a Németjuhászt?
Figyelt kérdés
Hogyan lehetne házilag kiképezni?Most egy hónapos.2010. júl. 28. 20:00
2/10 anonim válasza:
Mire idomítani? Azt a cirkuszban szokás. Képezni otthon? Mire?
3/10 A kérdező kommentje:
Tehát már ma???XDMert ma kaptuk:)És hogy?
2010. júl. 28. 20:06
4/10 A kérdező kommentje:
Mielőtt százan írkálnak ilyen kérdéseket:Leül,fekszik,neharapdáld,ide pisilj,oda ne,és ilyenek.A jutalomfalat beválik?
2010. júl. 28. 20:10
5/10 anonim válasza:
Egy hónaposan még az anyjánál kéne szopnia. Miért hoztátok el ilyen korán? Éljen. Egy újabb bvadállat német juhász leszt belőle is mert nem volt eleget az anyjával.
6/10 anonim válasza:
Na kösz ezt akartam kérdezni...nem elhoztuk hanem ajándékba kaptuk.Most mit kéne csinálni?
7/10 anonim válasza:
Mondjuk visszavinni az anyjához és elhozni két hónaposan? Az a 8 hetes amikor el szokás vinni.
8/10 anonim válasza:
Amikor hazaviszed! :D Első sorban a nevére. Aztán játékosan lehet neki mindent fokozatosan. (ül, fekszik, marad, stb)
9/10 anonim válasza:
Köszi a válaszokat, még egyszer megkérdeztem az eladóját hogy biztos egy hónapos-e,és akkor mondta hogy teljesen rossz időt mondott,és két és fél hónaposan vittük el.:)Először fordult elő vele hogy rossz időt mondott,durva nyelvbotlás volt:)
Először tényleg logikus hogy a nevére tanítsuk^^
Köszi!
10/10 anonim válasza:
Jaj most veszem észre hogy kétszer is a másik névvel jelentkeztem be^^ˇ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!