Amstaffodnak, vagy hasonló méretű kutyádnak mekkora fekhelye van?
Én kutyám felnőtt súlya 18-19 kg körül lesz, marmagassága kb 50 cm körül ( ír búza terrier)
90 cm-es kör alakú plüss fekhelye van. Még kölyök, nagy neki egyenlőre,de a tenyésztő azt mondta bőven jó lesz neki felnőttkorban is.
Amstaffomnak vettem egy nagy muanyag repteri allatazallitot: 95 cmx45 cm. Abba tettem paplant. Kenyelmesen elfer benne elnyujtozva is. Felevesen vettem a kutyam,h lassam,biztos eleg nagynovesu-e meg milyen a termeszete. 3 nap utan belulrol leragta a femzarat,amit kivulrol zartunk. Aztan nyitott ajto volt. Aztan leszedtuk.
Eloszor 1-2 hetig ketrecben volt,amig nem voltunk otthon vele. (Belvarosi lakas) A 3. ejjelen sirt,h ki akar jonni. Azota nItvahagytuk a ketrecet.
Aztan felhivtam az agyamra,h velem aludjon. Rajottem,h ez az,ami hianyzott az eletembol. Szoval most egy keskenyebb duplaagyon osztozunk a draga kutyammal es az elettarsammal. :) Az en matracom 80x170 cm,a parome 90x200 cm.
Ez a teljes kerettortenet a kerdesre. 😂
Neha alszik a foldon,ha foljebbcsavarom a futest vagy bemegy a ketrecbe,ha tul sokat fordulok. 😂
Azert jo a ketrec,mert ott sotet van neki es biztonsagban erzi magat. (A tenyeszto ugyanilyenbe teszi a kutyait,ha benntalszik mind a 40 kutya a hazaban telen.❤️)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!