Mit szóltok ehhez a videóhoz? :S
Látom egy véleményen vagyunk!
Ez már azért durva!!
Elsőre majdnem elkezdtem öklendezni!!! ha az én számba nyalna bele az a nagy kutyu.....
Belőlem, mint kisgyerekes szülőből nem a "mindjárt megpusztulok, úgy röhögök" reakciót váltotta ki! sztem még a videó kedvéért se kellett volna megengedni, h nyalogassa a pici száját, és szájüregét! mi van ha előtte épp "alvázmosást" végzett az a kutya????
Amúgy mérhetetlenül szeretem az állatokat, főleg a kutyákat, nekünk is van 4 kutyusunk! van gyerekünk is, de megtanítottuk neki, sem puszilgatni, sem az arcához venni nem szabad a kutyákat, és utána alaposan kezet kell mosni!
ja és persze kutyának kint a helye!!!! én nem tudnám elviselni, h nem találok olyan helyet a lakásban, amihez ne ért volna kutya, v ne szállt volna rá a szőre!
Na így terjed a zoonózis! A gyerek tuti férges lesz.
Imádom a kutyáimat, kinyalhatják tisztára a fülemet, de sosem engedném, hogy a számba nyaljanak.
Viszont jót tettél a fogyókúrámnak, egyből félretoltam a vacsorát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!