Ez milyen fajta kutya (kép)?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 16:29
11/12 anonim válasza:
#10: meg kell nézni a helyi szabályozásokat, de általában hozzáteszik hogy "és azok a kutyák amik a fajtára jellemző jegyeket mutatják". És sajnos nem is kell nagyon sok ehhez, csak nézd meg Lennox esetét. Békés családi kutya volt, soha senkit nem bántott. Amerikai bulldog-labrador keverék volt és (már nem emlékszem a pontos sztorira de nagy port kavart, rá tudsz keresni) elvitték a hatóságok és elaltatták. Mert úgy nézett ki mint egy pitbull.
Én nem kockáztatnék :/
Persze van sok példa rá hogy kijátszák de nem éri meg kockáztatni szerintem.
12/12 A kérdező kommentje:
Biztos van aki kijátsza de elég komolyak az állattartási szabályok svájcban. Kötelezően be kell jelenteni ha kutyát tartasz, sok adót kell fizetni utána minden évben, ott úgy is látják milyen fajta. Itt rendszeresen ellenőrzik, hogy megkapta-e az oltásokat, kötelező a kutyaiskola és a szocializálás minden fajtánál. De szerencsére nincsenek is kóbor állatok és üresek a menhelyek. Hivatalosan egy németjuhászt, illetve bizonyos méretnél nagyobb kutyát nem sétáltathatsz szájkosár nélkül (bár ezt nem tartják be sokan, én se szívesen tennék a kutyámra). Az összes rottweiler, pitbull és bull tipusú kutya ki van tiltva az országból, maximum 4 hétig tartózkodhat itt.
2020. ápr. 29. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!