Ez a nő b. unkó volt?
Haver mesélte előbb, hogy épp bringázott a városban, amikor arra sétáltatta egy nő a kutyáját és 2 kóbor kutya majdnem nekiment a kutyájának. Ő felugrott a padról, hogy elzavarja a kóbor kutyákat. Kérdeztem, hogy-hogy meglépte ezt? Azt mondta, ő ilyen helyzetekben mindig segít. Szóval a nő még csak egy köszönömöt sem mondott neki. Nem várta el, - mondta, de jól esett volna neki. Ezzel én is egyetértek. Igazán megköszönhette volna, még ha nem is kért segítséget.
Nektek mi a véleményetek a nőről?
Szerintem nem akart bunko lenni, csak baromira megijedhetett es leblokkolt.
A baratom kutyaja mikor embert vagy mas kutyat megtamadott akkor a baratom annyit nem birt kinyogni, hogy bocaanat ne haragudjon. Mindig en magyarazkodtam helyette o meg a kutyat probalta elrangatni es annyit nem mondott ne haragudjon. Gondolhaton mekkora tuskonak tartotta mindenki. Otthon ha kerdeztemmiert nem szolalt meg azt mondta hat keptelen volt ra.
#6:
Most heherézhetsz itt, mint a tejbetök, de nem mindenki tud kapcsolni, megfelelően tudatosan reagálni egy ilyen szituban, ahol hirtelen történik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!