Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szeretnék Beagle, vagy Jack...

Szeretnék Beagle, vagy Jack Terrier kutyust vásárolni! Ajánlásokat szeretné kérni olyan emberektől, akik már szereztek ilyen kutyát valahonnan. Hol, és mennyiért szerezték a kutyust?

Figyelt kérdés

Az sem baj, ha egy kis izelitőt is kapok abból, hogy milyen a kutya. Lakásom van, és igen, tudom, hogy egy

Jack terrier elég rombolós tipus.

De tartottam már korábban kutyát a lakásomban, szóval tudom, hogy mire vállalkozok!

Esetleg egy két jó tippet is szivesen fogadok! Köszönöm!

#beagle #jack terrier #kutyaák lakásban
2020. ápr. 24. 13:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress egy tenyésztőt-100 000-1000000ft közt mozog az áruk,bár határ a csillagos ég..vagy keress fajtamentőket
2020. ápr. 24. 14:39
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem tudod mire vállakozol. Egyik sem egy szerű eset, makacs és pörgős fajták, (nem, nem a hordóra hízlalt biglikre gondolok...) mindkettő alapból munkára van tenyésztve.

Javaslom a fajtamentőket, ha kellően utánanéztél a fajtáknak. Beagleből annyi van a mentésnél, mint égen a csillag, divatkutyák aztán nem jönnek be. [link]

2020. ápr. 24. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nekünk Jack Russel kutyusunk van most 7 hónapos es drótszőrű.Panelban tartjuk mert anyám itthonról dolgozik így de le tudja vinni sétálni amikor én suliban vagyok.Kiskorában kicsit harapós volt meg szeretett durván játszani.Most már nem játszik durván és nem is harap.Nagyon nem tett tönkre semmit max az ágyának a cipzárját es az agyból 1 szálat kihúzott.Hatalmas a mozgásigénye ezért mi minden nap sétaltatjuk es elvisszük egy ilyen kertbe ahol tud futni.Hétvégente el szoktam vinni egy hatalmas túrára amikor kb 6 órát sétálunk(pihenünk is) és nagyon jól bírja.A kedvenc játéka az amikor a mezőn dobálom a labdát.Szeret ugatni és a macskákat nem nagyon bírja.Nagyon jó kutyus en ajánlani tudom persze csak akkor ha van napi szinten időd vele lenni es nem csak 1 órás sétára van időd.Mi tenyésztőtől vettük 300ezer Ft volt a szülei törzskönyves díjnyertesek és ő is törzskönyves.Szerintem lépj be facebookon ilyen csoportba mert sok hasznos infót tudhatsz meg onnan.

2020. ápr. 24. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!